Suzuki Nisan 2023 kampanyaları peş peşe duyuruldu! Vitara, Swift, Jimny ve S- Cross için faizler yüzde 0,99'a çekildi!

Japon otomobil devi Suzuki, nisan ayına girilmesi ile birlikte satışta olan araçlarında fiyat değişikliğine gitmiş olduğunu duyurdu. Sıfır kilometre araçlar için yeni kampanyalar düzenlemiş olduğunu belirten araç üretici firma, 4 kampanyasının da başvurulara açık olduğunu ifade etti. İşte Suzuki’nin Nisan 2023 tarihli araç kredisi kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Çin’de başlayıp dünya geneline yayılan koronavirüs salgını şu an için kontrol altına alınmış olmasına rağmen pandemi döneminde kapatılmış olan üretim tesislerinin ekonomiye olan yansımaları, kendilerini hissettirmeye devam ediyor. Pandemi temelli olduğu bilinen ve günden güne büyüyen çip krizi sebebi ile bugün her ay, bazı markalarda ise ayda iki kere fiyat değişikliklerine gidilirken tüketicilerin büyük bir bölümü bütçeleri dahilinde sıfır kilometre bir araca sahip olamıyorlar.

Senelerdir yeni bir araç sahibi olabilmek umudu ile birikimler yapan ancak son dönemlerde fahiş seviyelere yükselen otomobil fiyatları sebebi ile büyük bir hayal kırıklığı yaşayan tüketiciler, nisan ayı otomobil kampanyalarını yakın takip altına aldı. Uzun bir süredir bekledikleri indirim haberlerine bu ay da rastlayamayan tüketicilere, Suzuki’den kredi müjdesi geldi. 4 farklı araç modeli için kredi kampanyaları düzenlediğini belirten Japon firma, ilgili kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

SUZUKI SWIFT NİSAN AYI KREDİ KAMPANYASI

Suzuki Nisan 2023 kampanyaları peş peşe duyuruldu! Vitara, Swift, Jimny ve S- Cross için faizler yüzde 0,99'a çekildi!

En çok tercih edilen modellerinden biri olan Swift için yeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran Suzuki, söz konusu kredi kampanyasının Garanti BBVA, Türkiye İş Bankası ve Akbank şubelerinde geçerli olduğunu bildirdi. Suzuki tarafından yapılan açıklamaya göre 30 Nisan 2023 tarihine kadar yetkili satıcılardan alınacak olan 2022 ve 2023 model sıfır kilometre Swift modellinin tüm versiyonlarına, yüzde 0,99 faiz ve 12 ay vade avantajı ile 150 bin TL’ye kadar kredi desteği verilecek.

SUZUKI VITARA, JIMNY VE S- CROSS NİSAN AYI KREDİ KAMPANYASI

Vitara, Jimny ve S- Cross modelleri için de nisan ayı boyunca kredi desteği verileceğini belirten Suzuki, söz konusu kampanya kapsamında limiti 200 bin TL olarak güncellediğini, faizi ve vade sayısını ise sabit bırakmış olduğunu ifade etti. Suzuki, bu kampanyasının da yalnızca sıfır kilometre araçlar için geçerli olduğunu bildirdi.

Suzuki Nisan 2023 kampanyaları peş peşe duyuruldu! Vitara, Swift, Jimny ve S- Cross için faizler yüzde 0,99'a çekildi! ile ilgili etiketler Suzuki Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.