Survıvor'da eleme adayları kimler oldu?

Survıvor'ın her bölümünde olduğu gibi bu akşamda kıyasıya rekabetin olduğu oyunlar gerçekleşti. Yarışmacılar program devam etmek için tüm güçleri ile yarışıyorlar. Bu akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununda iki takım karışı karşıya geldi Ünlüler Gönüllüler takımına karşı kazanan taraf oldu. Gönüllüler ise ada konseyinde eleme adaylarını belirleyecekler. Heyecanın tavan yaptığı yarışmada neler olacağı merak ediliyor. Peki Survıvor'da eleme adayları kimler olacak? Adaya veda eden isim kim olacak? Detaylar haberimizde...

Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakan Survıvor liderlik koltuğunun sahipleri arasında yer alıyor. Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri gerçekleştirilen yarışma heyecanlı bölümleri ile soluksuz izleniyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık yarışında Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya rekabet etti. Ünlüler ekibi kazanan taraf olurken Gönüllüler ise ada konseyine eleme adaylarını belirlemek üzerine gitti. Peki Survıvor'da eleme adayları kimler olacak? Adaya veda eden isim kim olacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats

SURVIVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLER

Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

KAZANAN YARIŞMACILAR

Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau

Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama

Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama

Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler

Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama

Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti

SURVIVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN

Türkiye - Yunanistan. Türkiye'de Show TV, ve Yunanistan'da Megas TV'de yayınlanan yarışma programı. Survivor Türkiye'nin devamı. Sunucu Acun Ilıcalı. Dış ses (voice over) Alp Buğdaycı'dır.

Kazanan, Derya Durmuşlar olmuş ve ödül olarak 250.000 Euro kazanmıştır. Fakat Durmuşlar 2011 yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde motorsikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybetti. Eşi ise yaralı olarak kurtuldu.

SURVIVOR PANORAMA

Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.

Survıvor'da eleme adayları kimler oldu? ile ilgili etiketler Survivor eleme adayları kimler oldu adaya veda eden kim olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.