Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? Kıyasıya mücadele...

Survivor'da yaşanan kıyasıya mücadelenin ardından araba ödülü, bir erkek ve bir kadın yarışmacının oldu. İşte 10 Nisan Survivor son bölümde yaşananlar ve araba ödülünün sahipleri!

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Arabanın ilk sahibi kadınlar için belirlendi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada kadınlarda araba ödülünü kazanan isim Elif oldu.

Erkeklerde de araba için büyük bir mücadele vardı. Araba finalinde Cemal Can ile Mert karşı karşıya geldi. Ve arabayı kazanan isim Mert oldu.

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? Kıyasıya mücadele...

SURVİVOR BİRLEŞME HAFTASI

Acun Ilıcalı, bugünkü araba oyununun ardından 2020 Survivor birleşme haftasının başladığını duyurdu. Birbirinden eğlenceli yarışmaların oynanacağı birleşme haftasında oldukça renkli ödüller de yer alacak. Ardından da birleşme partisi yapılacak.

ELENEN YARIŞMACI

Seyircilerin Pazar akşamı kullandıkları oylar sonucunda Ünlüler takımından Parviz, Mert ve Ersin arasından en az oy alarak adaya ve Survivor adasına veda eden son yarışmacı Parviz oldu.

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? Kıyasıya mücadele... ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı ödül oyunu survivor 2020
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.