Survivor sunucusu Murat Ceylan, aşkını ilan etti!

TV8 ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı Survivor 2021'in sunucusu Murat Ceylan, Pınar Tartan ile aşk yaşamaya başladı. Çekimler için Dominik'te olan Ceylan, Instagram hesabından sevgilisinin doğum gününü kutlayarak aşkını ilan etti.

Geçtiğimiz yıl Lera Marchuk'dan ayrılan Survivor sunucusu Murat Ceylan, gönlünü 24 yaşındaki Miss Turkey 2017 ikincisi Pınar Tartan'a kaptırdı. Survivor 2021'in çekimlerinden dolayı Dominik'te olan Ceylan'ın ilişkisini ilan ettiği fotoğraf kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"İYİ Kİ SEN!"

Sevgilisinin doğum gününü kutlamak için onu öptüğü aşk dolu bir pozu paylaşan Ceylan, "İyi ki doğdun iyi ki sen" notunu ekledi.

Survivor sunucusu Murat Ceylan, aşkını ilan etti!

PINAR TARTAN KİMDİR?

Pınar Tartan, 26 Mart 1997 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 2017 yılında Itır Esen'in tacı alındıktan sonra taç Aslı Sümen'e verilince 'Miss Turkey Universe' seçilmiştir. 2017'de katıldığı Miss Universe yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Manken ve model kimliğinin yanı sıra eğitim hayatını da başarıyla devam ettiren Pınar Tartan, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

Survivor sunucusu Murat Ceylan, aşkını ilan etti! ile ilgili etiketler murat ceylan Pınar Tartan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.