Survivor Nagihan Diskalifiye Mi Oldu? Nagihan Karadere Ne Ceza Aldı?

Survivor All Star 2022 kavgalarla devam ediyor. Survivor Nagihan Karadere'nin Berna'nın üzerine yürümesi ve temas etmesi nedeniyle yarışma kuralları gereği diskalifiye edilmedi gündemde. Peki Survivor Nagihan Diskalifiye mi edildi? Nagihan Karadere ne ceza alacak? Detaylar haberimizde...

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu merak ediliyor. Ekranların en sevilen yarışması Survivor All Star 2022'ye damga vuran Nagihan - Berna kavgası bugüne kadar görülmemiş bir kavga olarak görüldü. Nagihan'ın Berna'nın üzerine yürümesi ve en önemlisi temasta bulunması diskalifiyeyi de beraberinde getirdi.

Nagihan Karadere ve Berna Kekliker arasında yaşanan kavga bugüne kadar Survivor'da görülmemiş bir tartışma olarak kayıtlara geçti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında önce Sema'nın daha sonra Nagihan'ın Berna'nın üzerine yürümesi skandal görüntüler oluşturdu. Görüntüleri izleyenlerin akıllarına 'Nagihan Diskalifiye mi oldu, Nagihan ne ceza alacak' soruları geldi.

Survivor Nagihan Diskalifiye Mi Oldu? Nagihan Karadere Ne Ceza Aldı?

Adada Skandal Kavga!

Kavga görüntüleri sonrası toplanan konseyde Nagihan'ın 'Biz benim diyen erkekleri bile paket edebilecek kadınlarız. Çok defa da yaptım.' sözleri olay oldu.

Yarışma kuralları gereği yarışmacıların birbirine temas etmesi yasak. Bu kurala göre Nagihan Karadere'nin diskalifiye edilmesi ya da oyunlardan bir süreliğine ihraç edilmesi gündemde.

Survivor 15. bölüm 5 Şubat 2022 Cumartesi akşamı tv8'de olacak.

Survivor Nagihan Diskalifiye Mi Oldu? Nagihan Karadere Ne Ceza Aldı? ile ilgili etiketler Survivor Nagihan diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.