Survivor Merve Aydın Oğlu Barlas'a Kavuştu! Merve Aydın'ın Eşi ve Oğluyla Buluşma Anı Duygulandırdı

Survivor All Star 2022'ye talihsiz bir şekilde veda eden Merve Aydın İstanbul'a döndü. Aşil tendonu atan ve acılar içinde kalan Merve Aydın'ı İstanbul'da oğlu Barlas ve eşi karşıladı. Kavuşma anı milyonları duygulandırdı.

Survivor Merve Aydın sakatlık sonrası İstanbul'a döndü. Dokunulmazlık oyunu sırasında aşil tendonu kopan ve acılar içerisinde kalan Merve Aydın, yarışmayı bıraktı. Sakatlığının ardından İstanbul'a dönen Survivor Merve'yi oğlu Barlas ve eşi karşıladı. Survivor Merve Aydın Oğlu Barlas'a Kavuştu! Merve Aydın'ın Eşi ve Oğluyla Buluşma Anı Duygulandırdı.

TÜRKİYE'DE TEZAHÜRATLARLA KARŞILANDI

Türkiye'ye döndüğü esnada ailesi ve sevenleri tarafından havalimanında tezahüratlarla karşılanan Merve Aydın duygusal anlar yaşadı.

Eşini ve oğlunu gördüğü esnada sevinçten çılgına dönen Merve Aydın, minik oğluyla bol bol kucaklaştı.

Survivor Merve Aydın Oğlu Barlas'a Kavuştu! Merve Aydın'ın Eşi ve Oğluyla Buluşma Anı Duygulandırdı ile ilgili etiketler Survivor Merve Aydın oğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.