Survivor Evrim Elendi mi? Evrim Keklik Kaç Kez Potaya Girdi?

Survivor Evrim Keklik Elendi mi Merak Ediliyor. Her Bölümü ve her konseyi heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de 7 Haziran eleme konseyinde adaya veda eden isim belli oldu. Potanın Kraliçesi lakabını alarak bu alanda rekor kıran Survivor Evrim elendi mi, kaç kez potaya girdi?

Ekranların en sevilen yarışması Survivor All Star 2022'de 7 Haziran eleme konseyinde elenen isim belli oldu. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları potaya girdi. SMS oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'a Veda Eden İsim oldu.

Survivor Evrim Keklik elendi mi sorusu da yanıtını buldu. Sezon başından bu yana eleme potasından ismi adeta hiç çıkmayan Keklik, Kırmızı takıma geçerek bu büyüyü bozdu. 7 Haziran Survivor elenen isim Evrim Keklik oldu.

EVRİM KEKLİK KAÇ KEZ POTAYA GİRDİ?

Survivor All Star'da elenen son isim Evrim Keklik oldu. Eski voleybolcu olan Evrim Keklik bu sezon Survivor'da ismi eleme potasına en çok yazılan isim oldu.

Survivor Evrim Keklik elendiği son konseye gelene kadar tam 14 kez potadan çıkarak bir rekora imza atmıştı.

Survivor Evrim Elendi mi? Evrim Keklik Kaç Kez Potaya Girdi? ile ilgili etiketler Survivor survivor evrim elendi mi evrim keklik elendi mi Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.