Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor 2017 haftanın eleme adayları

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Zorlu parkurda mücadele eden yarışmacılar, takımdaki sayılarını koruyabilmek için kıyasıya mücadele etti. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor 2017 haftanın eleme adayları...

Survivor 2017'nin dün akşam ekrana gelen bölümüne dokunulmazlık oyununu damga vurdu. Survivor 2017'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, eleme adaylarını belirlemek üzere ada konseyine gitti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümle ilgili tüm detaylar...

acun3

DOKUNULMAZLIK OYUNU HEYECANLI GEÇTİ

Dokunulmazlık oyununda karşılaşan ünlüler ve gönüllüler takımları, ilk dokunulmazlığı kazanarak takımlarını garanti altına almak istedi. Ödül oyunu ardından dokunulmazlığı da kazanarak oyunlardaki galibiyet serisini 5'e çıkarmak isteyen ünlüler takımı gereken mücadeleyi gösteremeyince dokunulmazlık gönüllülerin oldu. Gönüllüler dokunulmazlık oyununu 2 turu da kazanarak rahatlıkla aldı.


BİREYSEL DOKUNULMAZLIK SEDAT'IN OLDU

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık oyunu için kendi aralarında mücadele etti. Uzun soluklu mücadelenin ardından oyunu kazanan Çılgın Sedat oldu.

SABRİYE İLE SEDAT ARASINDA ŞİDDETLİ TARTIŞMA

Sabriye ile Sedat arasında ödül oyununda başlayan tartışma, bireysel dokunulmazlığın ardından da devam etti. Çılgın Sedat'a 'etek giy' tarzında cümleler sarf ederek tepkisini çeken Sabriye, kaybedilen oyunun ardından da tartışma yarattı. Çılgın Sedat'ın engelli oğlu nedeniyle hassasiyet sahibi olduğu 'sakat' kelimesi, Sabriye tarafından telaffuz edilince Sedat'ın öfke katsayısı arttı.

acun2


ADA KONSEYİNDE ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ada konseyinde Sedat ile Sabriye arasındaki gerilim ada konseyine de taşındı. Acun Ilıcalı konuya müdahil oldu ve Sedat-Sabriye arasındaki gerilim bir nebze de olsa azaldı.

Konseyde ismi en çok yazılan kişi ise beklenenin aksine Şahika oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sedat, kişisel husümetinin olduğu Adem'i boş geçmedi. Bu şekilde bu haftanın ilk eleme adayları Şahika ve Adem oldu.

ÖDÜL OYUNUNDA NELER YAŞANMIŞTI?

Survivor'da Cuma akşamı oynanan ödül oyunu heyecanlı anlara sahne oldu. Ödül oyunun minyatür kale futbol maçı olması nedeniyle gözler Serhat ve İlhan'a çevirdi. Survivor'da yarışan iki eski futbolcunun bu oyundaki performansı merakla bekleniyordu. Fakat daha ilk oyunda beklenmeyen bir gelişme yaşandı..

Survivor'ın cuma akşamki ödül oyununda eğlenceli anlar yaşansa da sahada hırslı bir oyun vardı. İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın çıktığı ilk mücadelede oyunu kaybedince ünlüler takımı buz kesti. Gönüllüler takımında Ogeday ise 'İlhan ve Serhat'ı yendik abi' diyerek kazanılan puana inanamadı.

Fakat oyunun daha sonraki maçlarında İlhan Mansız şov vardı.. Serhat Akın'ın sakatlanıp yarıda bıraktığı mücadele İlhan Mansız'ın önderliğinde devam etti ve oyunu Ünlüler takımı kazandı.

acun

Acun Ilıcalı oyunun sonunda ise gönüllüler takımının kadın oyuncusu Elif'i ayrıca tebrik ederken, ünlüler takımında Adem'e ayrı bir parantez açtı.

Ödül oyununda kazanan takıma iki adet hamburger menü verilecekti ve buna sahip olan takım ünlüler takımı oldu

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor 2017 haftanın eleme adayları ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2017 survivor dokunulmazlık oyununu survivor son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.