Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 7 Mart Survivor All Star Dokunulmazlık Kim Kazandı?

Survivor 2022'de Mart ayı dokunulmazlık ayı adeta... 7 Mart 2022 Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Her gün bir oyun oynayacak olan yarışmacılar adada kalmak için kıran kırana bir mücadelenin içerisine girdiler. Peki Survivor All Star 7 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Her oyunu, her mücadelesi ve her konseyi bir başka heyecan ve tartışmaya neden olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 7 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da izleyenlerin gündemi oldu.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu az sonra yanıtını bulacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımının yağmur altında kıran kırana mücadele ettiği oyunda önce kadınlar daha sonra erkekler mücadele edecek.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 7 Mart Survivor All Star Dokunulmazlık Kim Kazandı?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

7 Mart 2022 Survivor All Star dokunulmazlık oyunu kazanan takım merak edilirken oyunda büyük bir hırs, azim sürüyor. Mart ayı içerisinde her gün dokunulmazlık mücadelesine girecek yarışmacılar adada kalmak için ellerinen geleni yapacak.

Dokunulmazlık oyunu galibi takım az sonra haberimizde olacak.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 7 Mart Survivor All Star Dokunulmazlık Kim Kazandı? ile ilgili etiketler Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.