Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim kazandı? 6 Mayıs Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de Dokunulmazlık Heyecanı sürüyor. 6 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Ekranların en çok izlenen yarışmasında artık finale doğru gidilirken Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yarışmada da kızışıyor. Peki Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları sürüyor. Kırmızı ve Mavi takım arasında kıran kırana mücadele sürerken parkurda Survivor Adem ve Ogeday arasındaki tartışma da yeni bölüme damga vuruyor. Peki Survivor eleme adayı kim oldu, 6 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buluyor. İletişim ödüllü oyun sonrası seremonide Adem Kılıçcı ve Ogeday Girişken arasındaki gerilime daha fazla dayanamayan Murat Ceylan adeta isyan ediyor.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim kazandı? 6 Mayıs Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takım içerisinden ikinci gitme adayı da belli olacak. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki baş döndürücü oyun sonrası haftanın ikinci eleme adayı da belli oalcak.

Survivor dokunulmazlık oyunu galibi takım Ünlüler takımı oldu. Konseyde ise haftanın ikinci eleme adayı olarak Nisa Bölükbaşı'nın ismi çıktı.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim kazandı? 6 Mayıs Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.