Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 23 Mayıs Survivor 4. Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 23 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazansı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadelesinde haftanın dördüncü Eleme Adayı da belli olacak. Peki Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 23 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını az sonra buluyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının parkurda kıran kırana mücadele ettiği yarışmada artık finale doğru gidiliyor.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Eleme adaylarının birer birer belli olduğu yarışmada haftanın eleme adayları Hikmet Tuğsuz, Ayşe Yüksel ve Berkan Karabulut olmuştu. Peki Survivor 4. eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da Sema Aydemir'in ikizi Seda'nın elenmesi sonrası yaptığı açıklamalar gündeme damga vurmaya devam ediyor. Bu akşam yapılan dokunulmazlık oyununda takım arkadaşı Ayşe Yüksel'e uyguladığı psikolojik şiddet sonrası Survivor Ayşe Yüksel'in taraftarları sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 23 Mayıs Survivor 4. Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Survivor 4. eleme adayı Sude Burcu oldu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 23 Mayıs Survivor 4. Eleme Adayı Kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.