Survivor Berdan Mardini kimdir? Berdan Mardini kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı Berdan Mardini oldu. Yeni formatla beraber 15 Ocak tarihinde başlayacak Survivor Berdan Mardini kimdir?

Adım adım Survivor 2023’e gidilirken ilk yarışmacı Berdan Mardini oldu. Yaptığı evliliklerin yanı sıra son dönemde giyimi ile de ön planda yer alan Berdan Mardini kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Survivor’ın yapımcısı Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında, "Survivor 2023 sezonu ilk yarışmacımız Berdan Mardini oldu. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Berdan Mardini’nin babası T.Z.D. Kurumu devlet memuru olan Şerif Mardini‘dir. İlkokul’da Diyarbakır’da başlayan Mardini, Isparta’nın Gelendost ilçesinde tamamladı.

Survivor Berdan Mardini kimdir? Berdan Mardini kaç yaşında, nereli, evli mi?

O dönemlerde müzik ve tiyatro ile ilgilenen Mardini, babası emekli olduktan sonra İstanbul’a yerleşerek lise eğitimini Avcılar’da yer alan Süleyman Nazif Lisesi‘nde tamamladı. Üniversite sınavını kazanamadığı için babasının açtığı tekstil atölyesinde bir süre çalıştı.

İki yıl çalıştıktan sonra bağlama kursuna başlayan ünlü isim tesadüfen bir eğlence yerinde şarkı söylemesinin ardından müzik hayatına başlamış oldu. 1990’lı yıllarda türkü bar ve gece kulübü gibi yerlerde sahne aldıktan sonra 1-2 sene Bakırköy’de bir mekanda daha sonrasında da Etiler Zorba Taverna‘da sahne aldı. Daha sonra da Taksim Mektup Bar‘da çalıştı.

Berdan Mardini, 2002 yılında çok emek harcadığı “Aman Aman” isimli albümünü müzik severlerin beğenisine sundu. Oldukça beğenilen albümü sebebi ile geniş kitleler tarafından kısa süre içerisinde tanındı. Büyük patlamasını ise “Senden Çocuğum Olsun” isimli şarkısı ile yaşadı.

Bir dönem birliktelik yaşadığı Yeliz Erçin‘den 2010 yılında Emre Dijvar Mardini isminde bir oğlu dünyaya geldi. 13 Ocak 2010 tarihinde Fatoş Mardini ile dünya evine giren Berdan Mardini’nin bu evlilikten Miran ve Ezmira isimlerinde iki çocuğu dünyaya geldi. Çift daha sonra 29 Mart 2021 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı.

Survivor Berdan Mardini kimdir? Berdan Mardini kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

BERDAN MARDİNİ ALBÜMLERİ

2002 – Aman Aman
2004 – Türküler
2004 – Sen Var Ya Sen
2005 – Senden Çocuğum Olsun
2006 – Annem Kızıyor
2008 – Hazır Mısın?
2011 – Çek Tetiği
2013 – Dur Bari
2016 – Kimim Ben

BERDAN MARDİNİ FİLMLERİ VE DİZİLERİ

Yapımcı:

2014 – 2015 – Sızı (Televizyon Dizisi)

Oyuncu:

2014 – 2015 – Sızı (Ferat Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2014 – Kolpaçino 3. Devre (Kaçak Mahkûm Karakteri) (Sinema Filmi)
2004 – Perçem (Televizyon Dizisi)
2003 – Kurşun Yarası (Halil Karakteri) (Televizyon Dizisi)

Müzik:

2014 – 2015 – Sızı (Televizyon Dizisi)

Survivor Berdan Mardini kimdir? Berdan Mardini kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Survivor 2023 Berdan Mardini
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.