Survivor Aycan Neden Bıraktı? Acun Ilıcalı Aycan Yanaç'ı Kovdu Mu?

Survivor Aycan Yanaç Yarışmayı bıraktı. Evet ama Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz konseyde Aycan ile ilgili sözleri akıllarda kaldı. Survivor 2022 mücadelesine katılan eski yarışmacı Yanaç, Ilıcalı ile tartışmıştı. Peki Survivor Aycan Neden bıraktı? İşte Aycan Yanaç'ın Survivor'ı bırakma nedeni...

Survivor 2022 All Star'da Aycan Yanaç'ın bırakması konuşuluyor. Daha önce yarışmayı bırakanlar oldu mu bilmiyoruz ama Survivor Aycan Yanaç'ın bırakması bir ilk oldu. Geçtiğimiz konsey gününde Acun Ilıcalı'nın, 'Kimseyi zorla tutmuyoruz" açıklaması akıllara bir kovma olayının gelmesini zorunlu kılıyor. Peki Aycan Yanaç'ın Survivor'ı bırakma nedeni nedir?

Acun Ilıcalı'nın Survivor Aycan hakkında belli oldu. 2 Şubat 2022 konseyinde Ilıcalı, Aycan Yanaç'ın Survivor'ı bıraktığını açıkladı. Kendi isteğiyle bırakan yarışmacı ise henüz açıklama yapmadı.

Survivor Aycan Neden Bıraktı?

Survivor Aycan'ın yarışmayı bırakması hayranlarını da üzdü. Birçok sosyal medya kullanıcısı All Star mücadelesinde Aycan'ın artık olmamasına tepki gösterdi.

Survivor Aycan Neden Bıraktı? Acun Ilıcalı Aycan Yanaç'ı Kovdu Mu?

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz konseyde Acun Ilıcalı, , "Aycan konusunda iyimser değilim. Kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Survivor'ı bırakması söz konusu. Buna kendisi karar verecek. Sakatlık olmadığı için kendisine kısa bir süre verdik. Aycan'ın ayrılma kararını açıklayabilirim" demişti.

Aycan ve Acun Ilıcalı Ne Konuştu?

Aycan'ın bırakma kararı almasından sonra Acun Ilıcalı ile arasında nasıl bir konuşma yapıldığı merak ediliyor. Aycan Yanaç diskalifiye mi edildi sorusu hala hafızalarda. Yanaç'ın Ilıcalı'Ya 'Rekabete ve şartlara daha fazla dayanmıyorum. Bu yüzden ayrılık kararı aldım" dediği öğrenildi.

Survivor Aycan Neden Bıraktı? Acun Ilıcalı Aycan Yanaç'ı Kovdu Mu? - Resim : 2

"Aycan Çok Sevdiğim Bir İnsan"

Bir süredir mutsuz olduğu görülen ve parkur performansı da zayıf olan Survivor Aycan sakatlığından dolayı bir süre ara vermişti.

Sercan Yıldırım: Çok Erken Oldu

"2020'de pes ettiği zaman sonlara doğruydu. Bu defa çok erken pes etti. Üzüntü duydum bu karardan" dedi.

 

 

 

 

Survivor Aycan Neden Bıraktı? Acun Ilıcalı Aycan Yanaç'ı Kovdu Mu? ile ilgili etiketler Survivor aycan yanaç neden bıraktı survivor aycan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.