Survivor All Star 40. Bölüm Fragmanı | Bora Adem Kılıççı'ya Hesap Soruyor!

Survivor All Star 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Balerin oyununun oynanacağı yeni bölümde Survivor Adem Kılıçcı ile Bora arasındaki gerilim adaya damga vurdu. Birleşme partisi öncesi oylamanın devam ettiği Survivor yeni bölüm fragmanıyla yine gerilim ve heyecan dolu anlara sahne oluyor. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

Her bölümü ve her oyunu ayrı bir heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de artık birleşmeye kalabilmek için herkes ter döküyor. Dün akşam yapılan büyük oylama ile 6 eleme adayının belirlenecek. Ancak yarışmanın yeni bölümünde oynanan Balerin oyunu sırasında Survivor Adem Kılıçcı ile Bora arasında yaşanan tartışma parkura damga vurdu. Survivor All Star 40. Bölüm Fragmanı | Bora Adem Kılıççı'ya Hesap Soruyor!

Survivor Adem Kılıçcı ile Bora arasında yaşanan tartışma yarışmanın yeni bölümüne damga vuruyor. Bora'nın, "Sen birilerinin sözüyle konseyde yazacağın ismi değiştiriyorsun Adem" sözleri sonrası Adem çıldırdı. Kılıçcı, "Bunları niye gelip benimle yüz yüze konuşmuyorsun, gelip bura miksek gibi karıştırma" dedi.

Survivor All Star 40. Bölüm Fragmanı | Bora Adem Kılıççı'ya Hesap Soruyor!

SURVİVOR ALL STAR 40. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor Bora'nın Adem Kılıçcı'ya hesap sorduğu Survivor 40. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor All Star 40. Bölüm Fragmanı | Bora Adem Kılıççı'ya Hesap Soruyor! ile ilgili etiketler survivor all star 2022 fragman Survivor 2022 survivor adem kılıçcı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.