Survivor All Star 23. bölüm fragmanı! Sinirler gerildi

Survivor All Star'ın 12 ve 13 Şubat akşamı yayınlanan programlarında iki dokunulmazlık oyunu yayınkanmış, eleme adayı iki kişi belirlenerek sürgün adasına gönderilmişti. TV8, Survivor All Star 23. bölüm fragmanını ekrana getirdi. Adrenalin patlaması yaşanan tanıtımda haftanın son dokunulmazlık oyunundan görüntüler yer aldı.

TV8'in yarışma programı Survivor All Star'ın 13 Şubat Pazar akşamı yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmış; Gönüllüler, Evrim'den sonra Atakan'ı da eleme adayı olarak sürgün adasına göndermişti.

Survivor All Star 23. bölüm fragmanı! Sinirler gerildi

Acunn Medya, Survivor All Star 23. bölüm fragmanını yayınladı. Bu haftanın son dokunulmazlık mücadelesinin görüntülerine yer verilen fragmanda yarışmacılar arasında sinirlerin gerildiği görülüyor.

 

Survivor All Star 23. bölüm fragmanı! Sinirler gerildi ile ilgili etiketler survivor all star survivor all star 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.