Survivor All Star 2022 Şampiyonluk Ödülü Belli Oldu! Survivor 2022 Şampiyonu Ödülü Ne Olacak?

Survivor 2022'de finale doğru adım adım gidiliyor. Survivor All Star şampiyonu olabilmek için yarışmacıların kıran kırana mücadelesi de sürüyor. Survivor Şampiyonluk ödülü her yıl olduğu gibi bu yıl da merak ediliyor. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Survivor 2022 şampiyonluk ödülü ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Her bölümü bir başka heyecan sahne olan Survivor All Star 2022'de finale adım adım yaklaşılıyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında yaşanan kıran kırana mücadelede tek hedef var: Survivor şampiyonu olabilmek. Bireysel yarışmalar öncesi son dokunulmazlık oyunları da oynanıyor. Peki Survivor All Star 2022 şampiyonluk ödülü nedir?

Survivor 2022 şampiyonunun ödülü de belli oldu. Haziran ayı sonunda finalinin İstanbul'da yapılacağı yarışmada her yıl şampiyonluk ödülü değişiyor. Geçtiğimi yıllarda yapılan Survivor yarışmalarında şampiyonluk ödülü 500 bin TL olarak açıklanmıştı.

SURVİVOR 2022 ŞAMPİYONU KAÇ TL ALACAK? ÖDÜL NEDİR?

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban şampiyonluk ödülü olarak 500 bin TL almıştı. Ancak Survivor All Star 2022 şampiyonluk ödülü henüz açıklanmadı.

 

Survivor All Star 2022 Şampiyonluk Ödülü Belli Oldu! Survivor 2022 Şampiyonu Ödülü Ne Olacak? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor şampiyonluk ödülü survivor 2022 şampiyonluk ödülü nedir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.