Survivor Adem Kılıçcı Hangi Yıl Şampiyon Oldu? Survivor Adem Kaç Kere Şampiyon Oldu?

Survivor 2022'de finale doğru yaklaşılıyor. Survivor şampiyonu olmak için kalan yarışmacıların kıran kırana mücadelesi sürüyor. Survivor Adem Kılıçcı da yarışmanın en büyük şampiyon adaylarından. Peki Adem Kılıçcı hangi yıl şampiyon oldu? Survivor Adem hangi yıl şampiyon oldu? İşte detaylar...

Her bölümü pürdikkat izlenen Survivor All Star 2022'de finale adım adım yaklaşılıyor. Bireysel yarışmaların başladığı yarışmada kalan yaruşmacılar şampiyon olabilmek için tüm güçlerini kullanmaya devam ediyor. Son 8'e kalmak ve bireysel yarışmalarla finale kalmak için yarışan isimler finalist olmak için yarışıyor.

Survivor 2022 şampiyonluğunun en büyük adaylarından Survivor Adem Kılıçcı ise bu yıl emin adımlarla finale doğru gidiyor. Daha önce de yarışmaya katılan Kılıçcı'nın hayranları şimdiden SMS oylarını hazırlamış durumda. Peki Survivor Adem Kılıçcı Hangi yıl şampiyon oldu? Adem Kılıçcı Kaç kere şampiyon oldu?

SURVİVOR ADEM HANGİ YIL ŞAMPİYON OLDU?

Ülkemizi 2008 ve 2021 olimpiyatlarında boksta temsil eden Survivor Adem Kılıçcı daha önce de Survivor parkurlarında yarıştı.

Adem Kılıçcı Survivor 2017 yılınıda adını finale yazdırmış ve Ogeday Girişken'in ardından ikincilik elde etmişti. Daha Sonrasında Survivor 2018 kadrosunda yer alan Kılıçcı, Nagihan Karadere ile finale kalmış ve o yıl Survivor şampiyonu olmuştu.

Survivor Adem Kılıçcı Hangi Yıl Şampiyon Oldu? Survivor Adem Kaç Kere Şampiyon Oldu?

36 yaşındaki Survivor Adem Kılıçcı Ağrı'da doğmuştu. Adem Kılıçcı 2017 ve 2018 Survivor'a katılmıştır. Bir şampiyonluk ve bir ikinciliği bulunmaktadır.

Survivor Adem Kılıçcı Hangi Yıl Şampiyon Oldu? Survivor Adem Kaç Kere Şampiyon Oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor adem adem kılıçcı kaç kere şampiyon adem kılıçcı hangi yıl survivor 2022 şampiyonu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.