Survivor 2023'te yarışacak ünlüler, gönüllüler, fenomenler takımında yer alan isimler belli oldu

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor yarışma programının yeni sezonu için nefesler tutuldu. Bu kez farklı bir formatla izleyici karşısına çıkacan olan Survivor 2023'te 'ünlüler takımı', 'fenomenler takımı' ve 'gönüllüler' takımı olacak. Yarışma, 15 Ocak’ta ilk bölümüyle tv8'de izleyiciyle buluşacak. İşte Survivor 2023 kadrosu...

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı 'Survivor 2023' için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Survivor 2023'ün kadrosunda yer alan isimleri ve yarışmanın başlayacağı tarihi duyurdu.

Acun Ilıcalı, ''Tüm yarışmacılarımıza başarılar dilerim. Survivor Türkiye 15 Ocak’ta TV8’de başlıyor..'' şeklinde yaptığı paylaşımlarıyla bu yıl Survivor'da 3 takım olacağını duyurdu. Yeni bir formatla ekrana gelecek olan yarışmada Ünlüler, Gönüller ve Fenomenler yarışacak. 

 

İŞTE SURVİVOR 2023'ÜN TAM KADROSU

Ünlüler

Zeynep Alkan

Ümit Erdim

Aysu Keskin

Cansu Tuman

Yusuf Güney

Seçkin Piriler

Barış Telli

Murat Eken

Berdan Mardini

 

Fenomenler

Kürşat Juan

Buse Plan

Halil İbrahim Göker

Chaby Han

Elanur

Alper Rende

 

Gönüllüler

Aziz

Gizem Avcı

Osman Can

Aleyna

Asena

Özgür

Tunga

Kardelen

Walison

 

 

Survivor 2023'te yarışacak ünlüler, gönüllüler, fenomenler takımında yer alan isimler belli oldu ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.