Survivor 2023 yarışmacıları kimler? Survivor'da üçüncü isim de belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor 2023 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. TV8 kanalının sahibi ve Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor 2023'te yarışacak isimleri bir bir açıklıyor. Berdan Mardini ve Ümit Erdim'in ardından yarışacak üçüncü isimde belli oldu.

Survivor 2023 için geri sayım sürüyor. TV8 kanalının sahibi ve Survivor'ın yapımcısı olan Acun Ilıcalı, bu sezon yarışacak olan isimleri açıklamaya başladı. İlk isim Berdan Mardini olurken ikinci isim Ümit Erdim olmuştu. Son olarak Survivor kadrosuna katılan isim Murat Eken oldu.

SURVİVOR 2023 YARIŞMACILARI

Survivor'da bu sezon yarışacak olan üç isim belli oldu. İlk isim Berdan Mardini olurken ikinci isim Ümit Erdim olmuştu. Üçüncü isim ise Acun Ilıcalı tarafından bugün açıklandı. Survivor 2023 kadrosuna dahil olan son isim Murat Eken oldu.

SURVİVOR 2023 YARIŞMACILARI

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2023 başlangıç tarihi henüz açıklanmadı. Yarışma geçen yıl 15 Ocak tarihinde başlamıştı. Bu yıl da benzer şekilde Ocak ayı içerisinde yeni sezonun başlaması bekleniyor.

Survivor 2023 yarışmacıları kimler? Survivor'da üçüncü isim de belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı ile ilgili etiketler Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.