Survivor 2023 için geri sayım başladı! Bir isim daha kadroya dahil oldu! Acun Ilıcalı anlaşmayı duyurdu!

Bu sene 16’ıncı sezonu ile ekranlara gelecek olan fenomen yarışma programı Survivor için geri sayım devam ederken Acun Ilıcalı, bir isim ile daha anlaştıklarını duyurdu. İşte detaylar…

Son yılların en çok takip edilen yarışma programı Survivor, şu an yayında olmamasına rağmen sosyal medyanın ve magazinin gündeminden düşmemeye devam ediyor. İlk olarak 2005 yılında yayınlanan sonrasında ise bir yıllık bir ara vermek durumunda kalan sevilen yarışma programı, bu sene 16’ıncı sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hemen hemen her sene farklı konseptler ile izleyicilerinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı Survivor, son olarak All Star konsepti ile reyting rekorlarını alt üst etmişti. Daha önceden Survivor’da şampiyon olan bazı yarışmacıların ve hem performansları hem de duruşları ile yarışma tarihine iz bırakmış olan başarılı isimlerin katılımları ile izleyicinin karşısına çıkan All Star konsepti, 30 Haziran tarihinde Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğunun açıklanması ile birlikte sezonu kapattı.

Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğuna ilişkin halen tartışmalar devam ediyorken 2023 sezonu için hazırlıklar şimdiden başladı. 2023 sezonunda konsept değişikliğine gidileceği, fenomenler- ünlüler karşılaşmasının yapılacağı iddialar gündemden düşmemeye devam ederken dün akşam medya patronu Acun Ilıcalı’dan yeni bir açıklama geldi. Geçtiğimiz hafta Survivor 2023 için anlaşmaya vardıkları ilk ismi açıklayan Ilıcalı, dün yapmış olduğu paylaşımda ise ikinci ünlü ismi açıkladı.

O İSMİ AÇIKLADI!

Survivor 2023 için geri sayım başladı! Bir isim daha kadroya dahil oldu! Acun Ilıcalı anlaşmayı duyurdu!

Dün akşam Instagram hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yapan medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının 2023 sezonu için bir isim ile daha anlaşmaya vardıklarını belirtti. Sözleşmeyi imzalayan ikinci ismin ünlü oyuncu Ümit Erdim olduğunu belirten Ilıcalı, sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı’nın paylaşımına Ümit Erdim’den “hadi hayırlı olsun” karşılığı geldi.

SURVIVOR 2023 İÇİN İLK İSİM BELLİ OLMUŞTU!

Survivor 2023 için geri sayım başladı! Bir isim daha kadroya dahil oldu! Acun Ilıcalı anlaşmayı duyurdu! - Resim : 2

Geçtiğimiz hafta da Survivor 2023 kadrosuna dahil olan ilk ismi açıklamış olan Acun Ilıcalı, herkesi şaşırtmayı başarmıştı. Yapılan açıklamaya göre Survivor 2023’ün kadrosuna dahil olan ilk ismin, Türkücü Berdan Mardini olduğu öğrenilmişti.

Survivor 2023 için geri sayım başladı! Bir isim daha kadroya dahil oldu! Acun Ilıcalı anlaşmayı duyurdu! ile ilgili etiketler Survivor 2023 Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.