Survivor 2022'de Yasin Obuz Diskalifiye mi Oldu? Yasin Obuz Survivor All Star'dan Ayrıldı mı?

Survivor 2022'de Yeni haftanın 4 eleme adayı belli oldu. Sürgün adasına gidecek isimler Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden, Gökhan Keser ve Yasin Obuz oldu. Konsey sonrası ise Hikmet'le tartışan Survivor Yasin Obuz diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...

Her bölümüyle olan olan Survivor All Star 2022'de Diskalifiye mi oldu sorusu gündem oldu. Sürgün adasına giden eleme adaylarından biri olan Yasin, konsey sonrası Survivor Hikmet ile kavga etti. Fiziksel ve sözlü taciz ettiği Hikmet'in üzerine yürüyen Survivor 2022'de Yasin Obuz Diskalifiye mi Oldu? Yasin Obuz Survivor All Star'dan Ayrıldı mı?

Survivor Yasin Obuz'un diskalifiye olup olmadığı konusu destekçilerinin de merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın Survivor yeni bölüm fragmanında Yasin Obuz'a, "Senin geldiğin nokta seni diskalifiye etmemi gerektiriyor ama..." dedi.

Survivor 2022'de Yasin Obuz Diskalifiye mi Oldu? Yasin Obuz Survivor All Star'dan Ayrıldı mı?

All Star 2022'de Yasin Obuz Diskalifiye mi Oldu?

Hikmet ile tartışan Yasin Obuz'un diskalifiye olup olmadığı yarın toplanacak Acil Durum Konseyi'nde belli olacak. 22 Şubat 2022 Salı akşamı toplanan Survivor All Star Acil Durum Konseyi'nde Yasin Obuz'a 6 ödülden yararlanmama cezası verildi.

Survivor 2022'de Yasin Obuz Diskalifiye mi Oldu? Yasin Obuz Survivor All Star'dan Ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Survivor 2022 yasin obuz diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail'in Lübnan'ın güneyine yönelik hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki 3 katlı bir binaya düzenlediği hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.