Survivor 2022'de Konseyde Büyük Restleşme! Adem Kılıçcı Tehdit Etti, Atakan Resti Çekti!

Survivor 2022'de iki dövüşçünün restleşmesi konseye damga vurdu. Dokunulmazlık oyunu sırasında tartışan Survivor Adem Kılıçcı ile Avatar lakaplı Atakan Arslan konseyde daha da sinirlendi. Ünlüler takımı kaptanı Adem Kılıçcı'nın tehdidine Atakan Arslan rest çekti.

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Survivor Adem Kılıçcı ve Atakan Arslan arasında sert tartışma çıktı. Biri Milli boksör diğeri Muay Thai dövüşçüsü iki yarışmacı birbirini kavgaya davet etti. Survivor 2022'de Konseyde Büyük Restleşme! Adem Kılıçcı Tehdit Etti, Atakan Resti Çekti!

Survivor Adem Kılıçcı'nın Atakan'ı tehdit etmesiyle konseyde ipler bir anda gerildi. 6 Haziran dokunulmazlık oyununda Adem'in Hikmet'i tekmeleyerek itmesine tepki gösteren Survivor Atakan Arslan arasında tartışma çıkmıştı. Atakan Arslan'ın da aynı hareketi Kılıçcı'ya yapmasıyla tansiyon yükseldi. İkilinin birbirine girmesini diğer yarışmacılar önledi. Konseye sıçrayan tartışmada ise tehditler havada uçuştu.

Survivor All Star konseyinde Adem, "Sen bana ders verecek adam değilsin. Benim muhattabım değilsin. Hikmet konuşabilir, sen konuşamazsın. Adaya geldiğin günden bu yana her hikayeye dahil olup nemalanmaya çalışıyorsun" dedi.

ADEM TEHDİT ETTİ, ATAKAN RESTİ ÇEKTİ!

"Bir dahaki oyunda ben sana vuracağım, bakalım ne olacak" sözlerini kullanarak adeta tehdit eden Adem Kılıçcı'ya resti çekti. Avatar Atakan, "Görelim kardesim" dedi.

"Adem'e ortak engel kılavuzu vermek lazım. Hikmet'in eğildiği sırada tekmelenmesi aşağılayıcı oldu. Takım arkadaşıma bu şekilde davranılması zoruma gitti. Hareket Nagihan'a yapılsaydı yine tepki gösterirdim." diyerek eleştiride bulundu.

Survivor 2022'de Konseyde Büyük Restleşme! Adem Kılıçcı Tehdit Etti, Atakan Resti Çekti!

Adem'in yaptığı hareketi kendisine yaptığını söyeleyen Survivor Atakan, bunun bir şaka olduğunu söyleyen Adem'e "Hiç komik değildi" dedi.

 

Survivor 2022'de Konseyde Büyük Restleşme! Adem Kılıçcı Tehdit Etti, Atakan Resti Çekti! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 adem kılıççı survivor adem Survivor Atakan Atakan Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.