Survivor 2022'de Adem'in Dolma Çalması Pahalıya Patladı! Acun Ilıcalı Cezayı Tüm Takıma Verdi

Survivor 2022'de Adem Kılıçcı'nın kural hatası konuşuluyor. Adem'in Dokunulmazlık oyunu dönüşünde mavi takımın ödülünün bulunduğu arabadan dolma çaldığının ortaya çıkması üzerine kural hatası yaptığı belirlendi. Konseyde açığa çıkan durum sonrası Kırmızı takım, bundan sonraki kazanacağı yemek ödülünden oldu.

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Adem Kılıçcı'nın dolma çalması kırmızı takıma pahalıya patladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım oyun dönüşü mavi takıma ait olan ödülün bulunduğu arabadan dolma çalınmasının ortaya çıkması üzerine Survivor Adem konseyde itirafı ortalığı karıştırdı. Survivor 2022'de Adem'in Dolma Çalması Pahalıya Patladı! Acun Ilıcalı Cezayı Tüm Takıma Verdi.

Survivor Adem'in oyun dönüşü mavi takımın ödülünün bulunduğu arabadan dolma çalması konseye damga vurdu. Acun Ilıcalı ile tartışan ve yaptığı ödül hırsızlığını normalleştirmeye çalışan Kılıçcı, bir yandan eski takım arkadaşı Avatar Atakan ile erkeklik tartışması yaşadı.

Survivor 2022'de Adem'in Dolma Çalması Pahalıya Patladı! Acun Ilıcalı Cezayı Tüm Takıma Verdi

Adem'in Dolma Çalması Kural Hatası Olarak Belirlendi!

Survivor 2022'de dolma hırsızlığı yapan Survivor Adem'in Acun Ilıcalı ile tartışması sonrası eleme adayı olarak kendi isminin yazılmasını istemesi bardağı taşıran son damla oldu. Kırmızı takımda arkadaşlarından eleme adayı olarak kendi isminin yazılmasını isteyen Kılıçcı'ya tepkiler dinmedi.

Acun Ilıcalı, Adem'in dolma çalmasına tepkisiz kalmayarak tüm takımı cezalandırması da çok konuşuldu. Adem'in dolma çalması sonrası Kırmızı takım, bundan sonraki yemek ödülü yarışmasını kazandığı takdirde ödülün mavi takıma verilmesi kararlaştırıldı.

Survivor 2022'de Adem'in Dolma Çalması Pahalıya Patladı! Acun Ilıcalı Cezayı Tüm Takıma Verdi ile ilgili etiketler Survivor Ceza Acun Ilıcalı survivor adem dolma çalma Survivor Atakan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.