Survivor 2022'de Acil Durum Konseyi Toplanıyor! Survivor All Star 29. Bölüm Fragmanı!

Survivor 2022'de acil durum konseyi toplanıyor. Survivor All Star 29. bölüm fragmaında Yasin Obuz ve Hikmet aras yaşanan kavganın konseye taşındığı görüldü. Acun Ilıcalı'nın kimse seslendiği de merak konusu oldu. Diskalifiye tehdidinde bulunanan Ilıcalı'nın Yasine mi yoksa Hikmet'e mi söylediği belli oldu. İşte Survivor All Star yeni bölüm fragmanı...

Survivor 29. bölüm fragmanı yayınlandı. 22 Şubat 2022 Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde Survivor Acil Durum Konseyi toplanıyor. Yarışmanın son bölümünde Survivor Yasin Obuz ve Hikmet arasında yaşanan kavga görüntülerinin ortaya çıkmasıyla acil durum konseyi toplandı.

Survivor Yasin ile Hikmet arasında yaşanan sözlü ve fiziksel taciz görüntülerinin Exxen Platformu'nda yayınlanmasıyla diskalifiye ihtimali de doğdu.

Yasin Yumruk Mu Attı?

Acun Ilıcalı'nın Survivor 29. bölüm fragmanında, ada konseyinde, "diskalifiyeye çok yakın kabul edebileceğimiz bir sey değil" diyerek ikiliye seslenmesi izleyiciyi şoke etti.

Survivor yeni bölüm fragmanında da ödül oyunu oynanıyor. Survivor 29. bölüm Salı akşamı TV8 ekranında olacak.

Survivor 2022'de Acil Durum Konseyi Toplanıyor! Survivor All Star 29. Bölüm Fragmanı! ile ilgili etiketler Survivor fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.