Survivor 2022 All Star'da Yıldızlar Geçidi! Şimdi Dikkatler Nihat Doğan'da! İşte Yayın Tarihi

Sosyal medya fenomenlerinden Ata Benli, herkes tarafından merakla beklenen Survivor 2022 kadrosunu ifşa etti. Açıklanan 19 kişilik listede eski yarışmacılardan ünlü isimler yer aldı. Peki, Survivor 2022 kadrosunda kimler var?

TV8 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor yarışması yeni sezonda yeni yarışmacılar ile yeniden izleyenlerinin karşısında olacak. Her bölümü ile büyük olaylara ve çekişmeli mücadelelere sahne olması beklenen Survivor 2022 yarışmacı kadrosu fenomen Ata Benli tarafından açıklanınca yer yerinden oynadı.

Hem MasterChef hem de Survivor programı ile ilgili çektiği videolarla adını duyurmayı başaran Benli, Survivor 2022 All Star’da yer alması beklenen yarışmacıların isimlerini tek tek açıkladı. Yarışmayı yakından takip edenler ise bu ifşadan sonra Acun Ilıcalı’dan nasıl bir tepki geleceğini merak etmekte.

Milli atletlerden Merve Aydın ise geçtiğimiz günler içerisinde sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımında Survivor 2022 kadrosunda yer alacağını takipçilerine duyurmuştu. Benli, yayınladığı videosunda iki ismin daha bulunduğunu ancak onların istekleri doğrultusunda bu isimleri paylaşmadığını söyledi.

Survivor 2022 All Star'da Yıldızlar Geçidi! Şimdi Dikkatler Nihat Doğan'da! İşte Yayın Tarihi

İşte Ata Benli’nin açıkladığı Survivor 2022 All Star Kadrosu

- Sercan Yıldırım
- Ogeday
- Damla Can Kılıç
- Mert Öcal
- Hikmet Tuğsuz
- Berkay Yuvakuran
- Barış Murat Yağcı
- Nisa Bölükbaşı
- Evrim Keklik
- Elif Gören
- Batuhan Karacakaya
- Furkan Kızılay
- Semih Öztürk
- Gizem Kerimoğlu
- Turabi
- Anıl Berk Baki
- Yusuf Karakaya
- Seda Ocak
- Nagihan Karadere

Survivor 2022 All Star'da Yıldızlar Geçidi! Şimdi Dikkatler Nihat Doğan'da! İşte Yayın Tarihi ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor all star