Survivor 2021 İbrahim Sıraç Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Survivor 2021 İbrahim Sıraç Yıldırım kimdir? Survivor yarışmacılarından İbrahim Sıraç Yıldırım yeni sezonda merak edilen isimler arasında yer aldı. İbrahim Sıraç Yıldırım kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte Survivor İbrahim Sıraç Yıldırım hakkında tüm bilinmeyenler…

Survivor 2021 İbrahim Sıraç Yıldırım kimdir? Survivor yarışmasında bu sezon mücadele edecek isimler arasında yer alan İbrahim Sıraç Yıldırım, yeni olması ve fazla tanınmaması nedeniyle en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Peki, İbrahim Sıraç Yıldırım gerçekte ne iş yapıyor, mesleği ne?

SURVİVOR 2021 İBRAHİM SIRAÇ YILDIRIM KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alacak isimlerden birisi olduğu iddia edilen İbrahim Sıraç Yıldırım, en genç adaylardan biri olarak da tüm dikkatleri üzerinde topladı. Survivor yarışmasından hemen önce kardiyo testlerinden başarı ile geçen ve yılbaşından hemen önce de Dominik’e doğru yola çıkması beklenen İbrahim Sıraç Yıldırım hakkında tüm detayları sizler için araştırdık.

Survivor 2021 İbrahim Sıraç Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Sosyal medya hesabı Instagram’da vanneyildirim takma adını kullanan İbrahim Sıraç Yıldırım, kendisini online fitnes koçu olarak görmektedir. Tam adı İbrahim Sıraç Yıldırım olan ve Youtube üzerinde de İbrahim Yıldırım adı altında bir kanalı olan yarışmacı tam bir uçurtma sörfü tutkunu ve birçok kez de dövüşmek için ringe çıkan bir sporseverdir.

Özellikle güçlü kasları ile de dikkat çeken İbrahim Sıraç Yıldırım, yakışıklılığı ile de ön planda yer almaktadır. Instagram adresinde kullandığı @vanneyildirim kullanıcı adı ile 34 bin takipçisi bulunan İbrahim Sıraç Yıldırım, 2019 senesinde katıldığı bir modellik yarışmasında ise dereceye girememiştir.

Survivor 2021 İbrahim Sıraç Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Nereli? - Resim : 2

İbrahim Sıraç Yıldırım’ın nereli olduğu tam olarak bilinmezken ortalama yaşının ise 23-27 arasında olduğunu söylemek mümkündür. İbrahim Sıraç Yıldırım’ın gerçekteki mesleği ise oyuncu ve eğitmen olarak geçmektedir.

 

Survivor 2021 İbrahim Sıraç Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler survivor 2021 İbrahim Sıraç Yıldırım İbrahim Sıraç Yıldırım kimdir Survivor İbrahim Sıraç Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.