Survivor 2021 final ne zaman, hangi gün? Yarı finale kimler kaldı?

Survivor 2021 final ne zaman sorusuna yanıt arayan izleyenler yarı final için de geri sayıma başladı. Survivor’da Dora’nın da elenmesi ile birlikte yarı finale kalan isimler yakından takip edilmeye başlandı. Peki, Survivor 2021 yarı finale kimler kaldı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2021 finali için geri sayıma geçildi. Survivor’un son bölümünde oynanan dounulmazlık oyunlarının akabinde yarı finale kalan isimler daha da netleşirken 6 aylık maratonun sona ermesine az bir zaman kala Survivor 2021 finalinin ne zaman, hangi gün yapılacağı izleyenler tarafından da yakından takip edilmekte.

SURVİVOR 2021 FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2021’de Dora'nın elenmesinin ardından Aleyna, İsmail, Poyraz, Ayşe ve Berkay geriye kalan isimler oldular. Survivor'da ilk yarı finale kalan isim İsmail olurken diğer 4 yarışmacı arasında bu hafta bir eleme daha gerçekleşecek.

Survivor 2021 final ne zaman, hangi gün? Yarı finale kimler kaldı?

Survivor final dörtlüsüne kalan bu isimler daha sonra yarı finale çıkacak. Survivor 2021'in yarı finali 24 Haziran Perşembe günü, finali 25 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

Survivor finali ve yarı finali İstanbul’da yapılacak. Cuma akşamı en fazla oya sahip olan yarışmacı "Survivor 2021 şampiyonu’ unvanını alarak kupayı kaldıracak.

SURVİVOR YARI FİNALE KİMLER KALDI?

Bireysel dokunulmazlık oyunlarının başlaması ile elemeler hız kazanırken Mavi takımdan Ayşe ve Poyraz, Kırmızı takımdan Berkay, Aleyna, İsmail Survivor 2021’de geriye kalan beş isim oldu.

Survivor 2021 final ne zaman, hangi gün? Yarı finale kimler kaldı? - Resim : 2

19 Haziran Cumartesi akşamı dokunulmazlığı kazanan Aleyna ise eleme potasına Ayşe'yi gönderdi.

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlığı kazanan Aleyna olmuş ve eleme adayı olarak Ayşe'yi göstermişti. Dün akşam dokunulmazlığı kazanan isim İsmail Balaban oldu. İsmail Balaban, ada konseyinde eleme adayı olarak tercihini Poyraz'dan yana kullandı. Böylece haftanın ikinci eleme adayı Poyraz oldu.

Survivor 2021 final ne zaman, hangi gün? Yarı finale kimler kaldı? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 survivor 2021 final
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.