SuperHaber liderlerle görüştü! KKTC’de sessiz siyonist işgale tepkiler artıyor! Yasal önlem yolda...

Yavru Vatan Kıbrıs’ta siyonist işgalin manşetlere taşınmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Her ülkeden yahudilerin özellikle KKTC’nin İskele Bölgesi’nde geniş araziler ve dev bloklardan oluşan binlerce konut aldığı ortaya çıkmıştı. SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel Yavru Vatan’daki sessiz yahudi kıskacını, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel ve Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’na sordu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dünyanın stratejik olarak en önemli adalarından biri olan Kıbrıs bir kez daha gündeme geldi.

KKTC’nin özellikle kuzeyinde her milletten yahudilerin biraraya gelerek yerleşmesi dikkati çekti.


SUPERHABER’İN HABERİ BÜYÜK SES GETİRDİ!


Yavru Vatan Kıbrıs’tan gelen yoğun ihbarlar üzerine, SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel KKTC’ye gitti.

SuperHaber, adanın kuzeyinde bulunan İskele ilçesindeki siyonist kıskacı manşetine taşıdı.

Hemen ardından tepkiler çığ gibi büyüdü.

SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel Yavru Vatan’daki sessiz yahudi kıskacını, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan ve araştırmacı gazeteci Sabahattin İsmail’e sordu.

 


CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR: KONU MECLİS’E GELECEK!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yüksel’e yaptığı açıklamada, "Öyle bir yapılaşma var doğru. Biz önlemimizi alıyoruz. Hükümetimiz bu konu üzerinde çalışmaktadır. Sayın Başbakan ile İçişleri Bakanı tedbirler alabilmek için ilgili yasaları da düzenleyeceklerdir. Önümüzdeki günlerde mecliste görüşülecek.Yabancılar muhakkak güvenlik soruşturmasından sonra mal alabilmektedirler. Bir kanunla halledebileceğimiz bir konu.” dedi.

SuperHaber liderlerle görüştü! KKTC’de sessiz siyonist işgale tepkiler artıyor! Yasal önlem yolda... - Resim : 2

KKTC Başbakanı Ünal Üstel (sağda) ve Mevlüt Yüksel 

Yine KKTC Başbakanı Ünal Üstel de, "İnşaat sektörü KKTC’de her geçen gün büyüyor.Tabii bu konu ile ilgili olarak bilgiler bizde var. Ayrıca mülkiyet sorunu ile ilgili çalışmalar yapılıyor ve yasal düzenlemeler gerçekleştirilecek.” ifadelerini kullandı.

SuperHaber liderlerle görüştü! KKTC’de sessiz siyonist işgale tepkiler artıyor! Yasal önlem yolda... - Resim : 3

Türkiye Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu

BÜYÜKELÇİ FEYZİOĞLU: KKTC’DE EN BÜYÜK SORUN MÜLKİYET SORUNU!”

Bu arada,Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ise Yüksel ile görüşmesinde, KKTC’de mülkiyet sorunu olduğuna dikkat çekerek, İskele Bölgesi’ndeki yüksek katlı yapılaşmaya dikkat edilmesi, takip edilmesi ve araştırılması gerektiğini söyledi.

Feyzioğlu site şeklinde, yüksek katlı binalardan oluşan İskele bölgesinde nüfus olarak artık Türk kalmadığını, Rus, Ukrayna, İsrail ile Ermeni kökenlilerin bu bölgede ev sahibi ve KKTC vatandaşı olarak vatandaşlık aldıklarını belirtti.

SuperHaber liderlerle görüştü! KKTC’de sessiz siyonist işgale tepkiler artıyor! Yasal önlem yolda... - Resim : 4

Büyükelçi Feyzioğlu, ”Baraj doldu ve taşıyor.Patlarsa her şey ortaya çıkacak”şeklinde konuşarak, bu durumun önlem alınmazsa ileride KKTC’de bir İsrail ile Filistin benzeri bir soruna sebep olacağını ifade etti.

Feyzioğlu, Bu konunun devletin tüm birimleri tarafından araştırılması ve gündeme getirilmesi gerektiğini vurguladı.


SADETTİN TANTAN:TÜRKİYE KIBRIS MESELESİNE HİÇ BİR ZAMAN KAYITSIZ KALAMAZ


Öte yandan İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan’da Kıbrıs’taki yahudi yerleşimi için sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.

Tantan’ın mesajları şöyle;

”KKTC’de yabancıların olağandışı malvarlığı edindiği iddialarını araştırması gerekenler olayı ortaya çıkaran gazetecilere gözdağı vererek, şehitlerimizin aziz hatırasına ihanet etmektedir.Kıbrıs; ülkemiz için kritik öneme sahip 5K’nın vazgeçilmez bir parçası olup; Karabağ’dan, Kerkük’ten, Kırım’dan, Kosova’dan ayrı düşünülemez. Türkiye, Kıbrıs meselesine hiçbir zaman kayıtsız kalamaz. I. Dünya Savaşı’nda Rum ve Ermeni çetelerinin saldırısına uğrayan Kıbrıs Türkleri, sistematik olarak asimilasyona maruz bırakılmak istenmişse de,Türkiye stratejik devlet aklıyla bu asimilasyonu ve emperyalist planları engellemiştir. Ege’deki Türk Adaları’nın istilası, Kerkük’teki Türk varlığının sindirilmek istenmesi de, tıpkı Kıbrıs’taki gibi emperyalist bir tuzaktır. Yakın zamanda Kerkük’te yapılacak seçimlerde Türk oylarının bölünmeye çalışılması çok tehlikeli bir girişimdir.İngiltere’nin, ABD’nin ve İsrail’in Kıbrıs’a hakim olarak Doğu Akdeniz’deki güç dengesinde Türkiye’yi safdışı bırakmak istediğini biliyoruz ve görüyoruz. Bu tuzağa; kritik toprakların mülkiyetinin el değişmesi ile düşülmesi derin bir gafletin göstergesidir.

“TÜRKİYE KKTC’DE YASAL DÜZENLEME YAPARAK SİYONİZME GEÇİT VERMEMELİDİR!”

Yerel yetkililerinin olayın üstüne gitmemesi yarın yargı önünde hesap verecekleri bir konudur. Kanla kazanılan toprakları kimse parayla satamaz! Annan Planı’yla Ada’daki varlığımızı sindirmeye yeşil ışık yakanlar stratejik derinlikten yoksunluklarıyla Türkiye’ye zarar vermektedirKKTC yetkililerinin duruma müdahale etmemesi halinde,Türkiye gerekli yasal müdahaleyi yaparak, KKTC’de siyonizmin Filistin’dekine benzer bir hamlesine geçit vermemelidir. Şehit kanıtla kurulan KKTC’yi parayla dizayn etmek kimsenin haddine değildir.

SuperHaber liderlerle görüştü! KKTC’de sessiz siyonist işgale tepkiler artıyor! Yasal önlem yolda... - Resim : 5


“TÜRKİYE İÇİN BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ!”

Para gelsin diye toprak satanlar, yarın yurtsuz kalma tehdidini görmüyorlar mı? Yoksa görüp sessiz mi kalıyorlar? Kimse Türk Milleti’nin bu yaşananları görmediğini sanmasın. 100 yıl önce Atatürk önderliğinde küllerinden doğan bu millet emperyalizme boyun eğmeyecektir. Kıbrıs’ta yaşanan gelişmeler Türkiye için bir milli güvenlik meselesi olup; milli menfaatlerimize aykırı bir durumun oluşmasına asla müsaade edilmemelidir. Kıbrıs Türk’tür ve Türk kalacaktır.Türkiye; iktidarıyla ve muhalefetiyle artık birleşerek Ege’de 2004 sonrası gasp edilen adalarını geri almalı, Kerkük’teki demografik oyunlara müsaade etmemeli, Kıbrıs’tan bir Filistin çıkarma tuzağına geçit vermemelidir!”


GAZETECİ İSMAİL: TOPRAK ALAN ŞİRKETLER VE İSRAİLLİ ORTAKLARI ÖZELLİKLE GİZLENİYOR!


KKTC’deki yahudilerin yoğunlaşmasını ve sessiz kıskacı dile getiren gazeteci Sabahattin İsmail, yeni ve ilginç iddialarda daha bulundu.

İsmail: ”KKTC, son 20 yıldır, sessizce işgal ediliyor. On binlerce dönüm arazi başta İsrailliler olmak üzere yabancılar tarafından astronomik fiyatlar ödenerek satın alındı.İsrail vatandaşı yahudiler,  bazı avukatlarla kurdukları şirketler vasıtasıyla yaptıkları alımları Tapu Dairesine bildirmiyor. Çünkü yasaların öngördüğü 1 dönümün çok üzerinde toprak alınıyor. Devlet bunu denetleyemiyor, ne kadar toprak satıldığını bilmiyor.Toprak alan şirketlerin isimleri,İsrailli sahiplerinin ve ortakları olan avukatların kimlikleri özellikle gizleniyor.” iddiasını yazdı.


ALIM YAPAN 26 ŞİRKETİN ORTAKLARINDA Kİ İLGİNÇ AVUKAT DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI!

İsmail iddialarının devamında, ”Bugün bu gizliliği kırıyoruz .Güvendiğim bir kaynağım yüzlerce şirketin bir kısmının isimlerini, İsraillilerin ve ortakları olan avukatların kimliklerini bana ulaştırdı.Aşağıda ki birinci belgede 26 şirketin isimleri ve karşılarında İsrail ve İngiliz vatandaşı hissedarları ile hissedar olan Türk avukatların adları var.Bu şirketlerin 7 tanesinin sahibi İngiliz vatandaşı .(Büyük ihtimalle İngiliz Yahudi’si. Geri kalanı ise İsrail vatandaşı yahudi. Bunların avukat ortakları ise avukat Akan Gürkan ve Selçuk Gürkan
Şirketlerin önemli kısmında, Gaziveren Esentepe ve Tatlısu kısmı aynı zamanda TC vatandaşı. Bazılarına ise KKTC  vatandaşlığı verildi.İktidardaki Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri , Gazimağusa milletvekili avukat Oğuzhan Hasipoğlu'nun ise 17 şirketin hissedarı ve 18 şirketin de direktörü olduğu görülüyor. Hasipoğlu'nun milletvekili olduktan sonra bu şirketlerden ayrılıp ayrılmadığı ise bilinmiyor.

Gaziveren, Esentepe ve Tatlısu bölgelerinde dev inşaatlar yapan Evergreen adlı şirketin sahibi olan İsrail vatandaşı Amikam Marhoom ve Yual Michaely'in aynı zamanda başka 4 şirketin de sahipleri olduğu ve bu şirketlerde avukat Akan Gürkan, Göksel Gürçınar ve avukat Mustafa Şener'in hissedar oldukları  belgelerde görülüyor.” dedi. 


“YAHUDİLERE KKTC VATANDAŞLIĞI DA VERDİLER!”

Yine gazeteci İsmail iddiaların son bölümünde, ”Yahudilerin kurduğu diğer şirketler, sahiplerinin isimleri ve Türk avukat ortakları ise aşağıdaki belgelerden görüleblir.Şirketlerde hissedar veya direktör olarak isimleri geçen kişilerin vatandaşlık durumları.Görüldüğü gibi ezici çoğunluğu İsrail vatandaşı. Diğer ülke vatandaşı olarak görünenlerin çoğu da aslında Rus, İngiliz, İran, Ukrayna, Türkiye yahudisi. KKTC vatandaşlığı verilenler de var.Bunlar yüzlerce şirketin ve ismin sadece bana ulaştırılan küçük bir kısmı. Meclisin bunların tümünü araştıracak bir Araştırma Komitesi kurması ve İlgili kurumların Şirketler Mukayitliğinde inceleme yaparak yabancı ortaklı tüm şirketleri ve hissedarlarını ortaya çıkarması şart.Başbakan Ünal Üstel önceki gün Mecliste yaptığı konuşmada "endişe edecek bir durum yok"demişti. Şimdi buz dağının sadece küçük bir parçasını teşkil eden bu listeleri gördükten sonra "endişe edecek çok ciddi bir durumla karşı karşıya olduğumuzu anladığını umarım.

“ÖNLEM ALINMAZSA 10 YIL İÇİNDE SESSİZ İŞGAL TAMAMLANACAKTIR!”

Bankalardaki döviz mevduatları, trafikteki pahalı, lüks araç sayısı ve lüks villalar son yıllarda olağanüstü artış göstermiştir. Büyük oranda nedeni, STERLİN üzerinden satılan on binlerce dönüm arazidir.Topraklarımız, lüks araba olarak sokaklarda gezmekte, döviz mevduatı olarak bankalarda yatmakta ve yüzme havuzlu lüks villalar olmaktadır.Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacaktır.” uyarısı yaptı.

 

 

 

SuperHaber liderlerle görüştü! KKTC’de sessiz siyonist işgale tepkiler artıyor! Yasal önlem yolda... ile ilgili etiketler KKTC Kıbrıs Yahudi Siyonizm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.