VARAN 3! Emlakçıdan vahim sözler: "Hedef Türkiye… Abluka… Burada durum vahim…"

SuperHaber, KKTC’de İskele Bölgesi’nde daha önce Yahudilerin kurduğu dev siteye girdi. Sitede, sessizlik hakim olduğu gözlenirken, hemen karşısında ki marketten alışveriş yapanların tamamının Yahudi olduğu dikkat çekti. Bölgede emlakçılık yapan Kemal Ahıskal ise Mevlüt Yüksel’e, ”Burası Orta Doğu, merkez yer burası, üs burası. Amerikan üsleri, her yer yakın buraya. Her şey var burada. İsrail, Lübnan ve Lazkiye yakın. Türkiye yakın. Hedef Türkiye. Abluka...” dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Dünyanın çeşitli ülkelerinden KKTC’ye gelen Yahudilerin, adanın kuzeyine yerleşmelerinin yankıları sürüyor.

İSKELE BÖLGESI’NDEKİ EMLAKÇI SUPERHABER’E KONUŞTU!

KKTC’nin İskele Bölgesi’nde emlakçılık yapan KemalAhıskal, SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel’e Yahudilerin arazi ve binalar almasının tüm detaylarını anlattı.

VARAN 3! Emlakçıdan vahim sözler: "Hedef Türkiye… Abluka… Burada durum vahim…"

Emlakçı Ahıskal, "Ben İngiltere’de uzun yıllar yani 25 yıl yaşadım. Memleketimi çok özlediğim için dört yıl önce geldim. Huzur bulmak için geldim ancak buralarda huzur da güzellik de bulamadım. Çünkü buralar çok karışık. İnsanların birbirine hiç saygısı kalmamış.” diyerek sözlerine başladı.

“HEDEF TÜRKİYE… ABLUKA… HER ÜLKEDEN İSTİHBARAT VAR BURADA. ÇOK ŞEY DÖNÜYOR!”

Emlakçı Kemal Ahıskal, "Burada Rus, Ukrayna, İran, İsrail ve Polonyalı Yahudiler varmış. Neden burada toplanıyorlar? Kim bunlar?” şeklindeki soruya, "Bunlar birbirlerini tutuyorlar. Bunların illa ki bir başları ve yönlendiren var. Türkler burada az ve gelmiyorlar. Buna çok üzülüyorum. Burası Ortadoğu, merkez yer burası, üs burası. Burada Amerikan üsleri, her yer yakın buraya. Her şey var burada. İsrail, Lübnan ve Lazkiye yakın.Türkiye yakın. Hedef Türkiye. Abluka... İstihbarat çok burada, büyük istihbaratlar var burada. Her ülkenin istihbaratı var burada. Amerikan istihbaratı bile geliyor. Çok şey dönüyor burada. Vallahi toprak kalmadı…. Çoğu gitmiş yabancılara… Burada Türkleri beğenmiyorlar ancak biz olmadan da yapamıyorlar. Yalandan politik yapıyorlar.” dedi.

VARAN 3! Emlakçıdan vahim sözler: "Hedef Türkiye… Abluka… Burada durum vahim…" - Resim : 2

“KİRLİ PARA DÖNÜYOR BURADA… GİDİŞAT İYİ DEĞİL…”

Çekingen tavırları ile soruları cevaplayan Kemal Ahıskal, "Burada bazı halk var, aşırı para veriyorlar. Kirli para dönüyor burada. Bazen düşünüyorum keşke çocuklarım olsaydı diye ama iyi ki olmadı. Çünkü gidişat iyi değil. Geleceği iyi görmüyorum ben. Bunlar dergah sistemi ile çalışıyorlar. Kapalı sistem. Sadece bu yerler İskele bölgesinde değil Girne ve Güzelyurt’ta da satılıyor. Bunların başları var. Geliyor 10 milyon pound veriyor buraları satın alıyor. Komple blok blok binalar satılıyor burada. Buraya bavul bavul para getiriliyor.” ifadelerini kullandı.

 

 

VARAN 3! Emlakçıdan vahim sözler: "Hedef Türkiye… Abluka… Burada durum vahim…" ile ilgili etiketler KKTC İsrail Yahudi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.