''REİS ‘YÜRÜ’ DESİN ÖLÜMÜNE KADAR GİDERİM!’’

SuperHaber'den büyük Filistin mitinginde özel yayın...

SuperHaber, AK Parti’nin büyük Filistin mitinginde vatandaşın nabzını tuttu.

Vatandaşa mikrofon uzatan SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, İsrail’in saldırıları karşısında Filistin’e destek olmak için mücadele vereceklerini belirten birçok insanın sesi oldu.

‘’İSLAM ÜMMETİ OSMANLI’DAKİ GİBİ TEK YÜREK OLMALI Kİ, DÜNYAYA HAKİMİYET SAĞLAYALIM’’

Arnavutköy’den gelen vatandaş, Müslüman ülkelerin birlikte mücadele etmesi gerektiğinin altını çizerken ‘’Biz hazırız, devletimiz tamam desin inşallah orada olacağız. İsrail kendi peygamberlerini ikiye bölmüş insanlar. Bunlar tarih boyunca hep katliam yaptı, hep katliamlar yapacaklardır. Peygamber Efendimizi Uhud’da, Hendek’te hep arkadan vurdular. Hep yaktılar. Buraya tek yürek var omak için geldik. Desteğimiz Kudüs’e. İslam ümmeti Osmanlı’daki gibi tek yürek olmalı ki, dünyaya hakimiyet sağlayalım. Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olmaz, tüm liderlerin başlarını kaldırması lazım. Bu zulme dur demeleri lazım. Hep birlikte baş kaldıralım.‘’ sözlerini kullandı.

‘’ALLAH’IN İZNİYLE BİR KURTULUŞ SAVAŞI’MIZ OLACAK. BU İNSANIN KURTULUŞU OLACAK!’’

Sancaktepe’den gelen vatandaş, Kurtuluş Savaşı'na vurgu yaparak ‘’Filistin’e gelmek için buradayız. Dünya çok sessiz, Müslüman ülkeler çok sessiz. Bu Müslümanlar için çok kötü durum. İnşallah dualarla tüm İslam ümmeti ve Mücahit’ler ayaklanır. Allah’ın izniyle bir Kurtuluş Savaşı’mız olacak. Bu insanın kurtuluşu olacak.’’ dedi.

‘’İSRAİL ÇOK BAŞKA BİR ŞEY İSTİYOR’’

Mitinge İstanbul’dan katılan vatandaş, İsrail'in amacının başka bir şey olduğunu belirterek ‘’Bazı yerlere iyi bir mesaj gitmeli. Tek bir devlet var o da Türkiye. İslam devletinin başındakiler Erdoğan’ın elini tutmalı. 2 milyar Müslüman diyoruz ama sadece içlerinde 200 bini Müslüman. Gerisi uyuma derdinde. İsrail’in sonu 200 yıl dedik ama galiba bu zulüm devam edecek. İsrail çok başka bir şey istiyor.’’ ifadelerini kullandı.

‘’YETER Kİ REİS ‘YÜRÜ’ DESİN ÖLÜMÜNE KADAR KADAR GİDERİM’’

Güngören’den katılan vatandaş, mücadele edeceğinin altını çizerek ‘’Bu korku İsrail’e yeter. Yeter ki reis ‘Yürü’ desin, ölümüne kadar giderim.’’ dedi.

''ERDOĞAN'IN TEK BİR EMRİ YETER''

Yozgat'tan gelen vatandaş, savaşın Türkiye desteğiyle biteceğini aktarırken ‘’Türkiye el atmadığı sürece düzelmez. 53 senedir İsrail Filistin'e devamlı katliam yapıyor. 3 asker oğlumla giderim. Cumhurbaşkanı Erdoğan emir versin, bize tek bir emir yeter. Bizi bu saatten sonra kimse durduramaz. Herkes bunu böyle bilsin.’’ sözlerini kullandı.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

''REİS ‘YÜRÜ’ DESİN ÖLÜMÜNE KADAR GİDERİM!’’ ile ilgili etiketler İsrail Filistin Atatürk Havalimanı Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.