Süper model Gigi Hadid'in tatili olaylı başladı! Havaalanına iner inmez cezaevini boyladı

Dünyaca ünlü süper model Gigi Hadid, arkadaşı Leah McCarthy ile birlikte tatil için gittiği Cayman Adaları'nda havaalanına iner inmez tutuklandı. Ünlü modelin tutuklanma sebebi...

Ünlü süper model Gigi Hadid ve arkadaşı Leah McCarthy, tatile gittiği Karayipler bölgesinin batısında bulunan Cayman adalarında tutuklandı.

28 yaşındaki modelin havaalanında tutuklandığı öğrenildi. Tutuklanma gerekçesinin Hadid'in bavulunda uyuşturucu madde bulunması olduğu belirtildi.

KEFALETLE SERBEST KALDI

10 Temmuz'da gerçekleşen tutuklanma olayı sonrası cezaevine konulan Hadid ve arkadaşının bin dolar kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Tutuklanma haberi bir söylenti olarak yayılırken, Hadid'in sözcüsü açıklama yaparak olayı doğruladı.

"YASAL BİR MADDEYDİ"

Sözcüsü, "Gigi, New York'ta yasal olarak kullanılan tıbbi lisanslı bir uyuşturucu maddeyle seyahat ediyordu. Bu madde, aynı zamanda Büyük Cayman'de de 2017'den beri yasal. Dolayısıyla onun sicili temiz kaldı ve adadaki zamanının tadını çıkarıyor" dedi.

"SONU İYİ BİTEN TÜM ŞEYLER İYİDİR"

Hadid, olaylı başlayan tatilinin ardından arkadaşıyla tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Hadid, paylaşımına "Sonu iyi biten tüm şeyler iyidir" notunu düşerek, yaşadığı talihsiz olayın etkisini atlattığını belirtti.

Süper model Gigi Hadid'in tatili olaylı başladı! Havaalanına iner inmez cezaevini boyladı ile ilgili etiketler Gigi Hadid
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.