Süper Loto büyük ikramiyesi Ankara'ya çıktı!

6 bilenin bu sefer çıktığı Süper Loto çekilişi, Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Balgat'ta yer alan binasında noter huzurunda her Perşembe akşamı saat 21:15'te başlamaktadır. Kazanan numaraların belirlenmesi ve vatandaşlara resmi olarak duyurulması ise en geç 21:45'tir. Peki Süper Loto nasıl oynanır? Süper Lotonun 40 milyonu geçen büyük ödülünü kazanmanın yolları var mıdır? Şanslı numaralar nelerdir? Süper lotonun kazanmanın sırrı var mıdır? Süper Lotonun çıkma ihtimali nedir? Süper Loto çıksa neler yapılabilir? En şanslı şehir hangisi? Hepsini sizin için haberimizde derledik...

6 bilenin bu sefer çıktığı Süper Loto çekilişi, Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Balgat'ta yer alan binasında noter huzurunda her Perşembe akşamı saat 21:15'te başlamaktadır. Kazanan numaraların belirlenmesi ve vatandaşlara resmi olarak duyurulması ise en geç 21:45'tir.

super_loto

Peki Süper Loto nasıl oynanır? Süper Lotonun 40 milyonu geçen büyük ödülünü kazanmanın yolları var mıdır? Şanslı numaralar nelerdir? Süper lotonun kazanmanın sırrı var mıdır? Süper Lotonun çıkma oranı nedir? Süper Loto çıksa neler alınabilir? En şanslı il hangisi? Hepsini sizin için haberimizde derledik...

6 TEMMUZ 2017 SÜPER LOTO SONUÇLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

6 Temmuz 2017 Süper Loto sonuçları

Dün akşam yapılan Süper Loto çekilişinde heyecan yine doruktaydı. Süper loto çekilişinde 6 bilen Keçiören/ANKARA'da çıktı...

İste o şanslı numaralar:02 05 24 39 45 49

Süper Loto nasıl oynanır özellikleri nelerdir?
Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen,katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Süper Lotonun 25 milyonu geçen büyük ödülünü kazanmanın yolları var mıdır? Şanslı numaralar nelerdir?
Bugüne kadar 505 çekiliş yapıldı. Bu çekilişlerde en fazla çıkan sayı 35. Ortalama altı haftada bir 35 sayısı isabet ediyor. Tarihin tekerrürden ibaret olduğunu düşünenler için önemli bir istatistik. 35'i, sırasıyla 13, 1, 37, 45, 31 takip ediyor.Kimileri de şöyle düşünebilir. '35'e 13'e çok çıktı, artık sıra ikramiye isabet etmeyen sayılarda' diyenler 38 ve 3 sayılarına yoğunlaşabilir. Nitekim Süper Loto tarihinde en az gelen sayılar 28 haftayla bunlar. Onları 29' ar haftayla 11 ve 52 ve 30 haftayla 8 takip ediyor. 28 sayısı ise tam 56 haftadır şanslı sayılar arasında bir türlü yer bulamıyor. En uzun süre gelmeyen sayılar listesinde de lider 28. Son haftada çıkan sayılar sırasıyla 3, 5, 20, 37, 44, 48. Geçtiğimiz hafta 6 bilen kişi sayısının hala çıkmadığı, 10. devirini yapan süper Loto çekilişinin bu akşam saat 21.45'te Milli Piyango İdaresinin resmi sitesinden açıklanması bekleniyor.

En şanslı şehir hangisi?

İstanbul en çok kazananlar listesinde birinci sırada yer alıyor. İstanbul'da ise en şanslı ilçelerin başında Kadıköy ve Şişli geliyor. İki ilçeye de bugüne kadar büyük ikramiye tam beşer kez isabet etmiş. Bugüne kadar 11 kez büyük ikramiye kazanan Ankara'da ise en şanslı ilçe Çankaya. Sıralama, İzmir, Bursa, Antalya ve Aydın diye devam ediyor.

Peki Süper Loto çıksa neler yapılabilir?
Tanesi 10 milyondan 3 özel uçak.
320 adet orta sınıf sıfır otomobil almak mümkün.
İstanbul’da Boğaz manzaralı 5 adet daire almak mümkün.
26 bin 459 adet Cumhuriyet altını alınabilir.
Lüks sitelerde 2+1 dairelerden 40 adet alınabilir.

Süper Loto büyük ikramiyesi Ankara'ya çıktı! ile ilgili etiketler Milli Piyango Süper Loto Perşembe çekiliş 21.45
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.