Süper Lig'in yeni takımlarından Ümraniyespor, Angolalı futbolcu Geraldo'yu kadrosuna kattı

Ümraniyespor, transferde hız kazandı. Listedeki isimlerle görüşmelerini sürdüren İstanbul ekibi bir transferi gerçekleştirdi. Geçen sezon Ankaragücü'nde forma giyen Angolalı futbolcu Geraldo ile anlaşma sağlandı. 30 yaşındaki kanat oyuncusu 1+1 yıllık imzayı attı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Hoş geldin" denilerek, başarılar dilendi.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek Ümraniyespor’da transferler sürüyor. Kırmızı-beyazlılar, son olarak MKE Ankaragücü'nde top koşturan Geraldo'yu kadrosuna kattı.

Süper Lig'in yeni takımlarından Ümraniyespor, Angolalı futbolcu Geraldo'yu kadrosuna kattı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, MKE Ankaragücü takımında forma giyen, 30 yaşındaki kanat oyuncusu Geraldo'yu 1+1 yıllık anlaşmayla renklerine bağladı. Geraldo'ya hoş geldin diyor, nice başarılar diliyoruz" denildi. Ümraniyespor, Spor Toto 1. Lig'de sezonu lider Ankaragücü'nün arkasında ikinci sırada bitirmişti. Bu sıralama sonucunda İstanbul ekibi, Süper Lig biletini almıştı.

Süper Lig'in yeni takımlarından Ümraniyespor, Angolalı futbolcu Geraldo'yu kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Ankaragücü ümraniyespor Geraldo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.