SÜPER LİG’DE KİM ŞAMPİYON OLUR? GALATASARAY MI FENERBAHÇE Mİ?

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Bakırköy’de futbol taraftarlarına mikrofon uzattı…

Süper Ligte tarihi bir sezon sona ermek üzere…

Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Dzeko mu, Icardi mi? Tadic mi, Mertens mi? Okan Buruk mu, İsmail Kartal mı?

Ligde şampiyonluk yarışında son viraja girmişken SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Bakırköy’de futbol taraftarına mikrofon uzattı.

Taraftarın nabzını yoklayan Yüksel, Süper Lig’te hangi takımın şampiyon olacağını ve tepki çeken hakem kararlarını sordu.

‘’RAMS PARK’TA NELER OLACAKLARINI BİLİYORLAR MI? 3-0, AYNI TARİFE OLACAK’’

Fenerbahçe’nin yaşadığı yenilgilere bir yenisinin ekleneceğini belirten Galatasaraylı taraftar, ‘’Fenerbahçe’den daha iyi ve rahatsız. Psikolojik üstünlük bizde. Rams Park’a gelecekler, orada neler olacaklarını biliyorlar mı? Ankaragücü’yle aynı tarife olacak. 3-0 mağlup olacaklar, Galatasaray şampiyon olacak.’’ sözlerini kullandı.

TARAFTARLAR ARASINDA GERGİN ANLAR!

Galatasaraylı taraftar ile Beşiktaş taraftarı arasındaki atışma SuperHaber kamerasına yansıdı.

Hakem kararlarına tepki gösteren taraftar, ‘’Her takımda hakemler çok hatalı. Yalnız Fenerbahçe, Galatasaray değil…’’ sözlerini kullandı.

‘’BEŞİKTAŞ GALATASARAY’I YENECEK’’

Beşiktaşlı taraftar, ‘’Sadece Fenerbahçe ve Galatasaray’ı kaldırın. Beşiktaş’ı çok eziyorlar. Beşiktaş Galatasaray’ı yenecek.’’ dedi.

‘’SEN ÖYLE ZANNET’’

Beşiktaşlı taraftarın sözlerini duyan Galatasaraylı taraftar sözü yeniden alarak, ‘'Sen öyle zannet. Top oynuyorsun zannediyorsun ama yanılıyorsun.’’ şeklinde konuştu.

‘’HAKEMLERDEN ŞİKAYETÇİYİZ’’

Süper Lig’te Galatasaray’ın şampiyonluğu hakettiğini vurgulayan Trabzonsporlu taraftar, ‘’Galatasaray şampiyonluğu hak ediyor. Hakemler yanlış yapıyor. Hakemlerden şikayetçiyiz. Olmayan penaltıya ‘penaltı’ diyorlar. Hakemlere ders vermek lazım. Yabancı hakem gelsin.’’ sözlerini kullandı.

‘’GALATASARAY’IN EKSİKLİKLERİ VAR AMA FENERBAHÇE’NİN KAZANACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM’’

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşılaştıran taraftar, ‘’Galatasaray kadro olarak daha güçlü. Okan Buruk’un oynatma şekli daha iyi. İsmail Hoca bu sene yapamaz. Galatasaray’ın eksiklikleri var ama Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünmüyorum. Adamlar 10 senedir kazanamıyor.’’ dedi.

‘’GALATASARAY ŞAMPİYON OLSUN, BİZİ ÇOK YENİYOR’’

Trabzonsporlu taraftar, ‘’Galatasaray şampiyon olsun, bizi çok yeniyor.’’ ifadeleriyle güldürdü.

‘’FENERBAHÇE BAŞTA İYİ GİDİYOR, SONDA MAÇI VERİYOR. BİR YERDE SORUN VAR’’

Fenerbahçe’den umudunu yitiren taraftar, ‘’Görünürde Galatasaray şampiyon olacak. Fenerbahçe şampiyonluğu verdi. Fenerbahçe kötüye gidiyor. Fenerbahçe hep aynı şeyi yapıyor. İyi gidiyor, sonda maçı veriyor. Bir yerde bir sorun var. Bir türlü sonunu getiremiyor. Hakemler Fenerbahçe’ye karşı haksız davranıyor. Penaltısını vermiyor, puanlarını çalıyor, gereksiz yerde kart gösteriyor.’’ ifadelerini kullandı.

Taraftarların tespitleri SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

SÜPER LİG’DE KİM ŞAMPİYON OLUR? GALATASARAY MI FENERBAHÇE Mİ? ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Lig Beşiktaş Trabzonspor Okan Buruk İsmail Kartal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.