Süper Lig'de kim nasıl şampiyon olur?

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Galatasaray, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını bugün saat 19:00'da oynayacak. İşte şampiyonluk hesapları!

Spor Toto Süper Lig'de 34'üncü ve son haftanın programı belli oldu. Göztepe – Galatasaray, Medipol Başakşehir – Kasımpaşa, Fenerbahçe – Atiker Konyaspor ve Beşiktaş – Demir Grup Sivasspor mücadeleleri bugün saat 19.00'da oynanacak.

ASLAN'A BİR PUAN YETİYOR

Fenerbahçe 7-0'lık galibiyetle genel averajda Galatasaray'ı yakalasa da son hafta hesaplar ikili veya üçlü averaj hesabına da kalabilir. Ancak bunların yanında Galatasaray, Göztepe deplasmanından bir puan dahi alsa şampiyonluğunu ilan edecek ancak Aslan İzmir'den puansız dönerse Başakşehir evinde Kasımpaşa'yı yenmesi halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

BAŞAKŞEHİR AVANTAJLI

Başakşehir ikili averajda Galatasaray'dan, üçlü averajda ise Galatasaray ve Fenerbahçe'den üstün durumda. Haliyle şampiyonluk için Atiker Konyaspor'u yenmek zorunda olan Fenerbahçe, hem Galatasaray'ın yenilmesini hem de Başakşehir'in puan kaybetmesini bekleyecek. Kasımpaşa'yı yenmesi halinde Başakşehir'e Fatih Terim'in öğrencilerinin mağlup olması yetecek.

 

19 Mayıs Cumartesi – 19.00

Göztepe – Galatasaray

Medipol Başakşehir – Kasımpaşa

Fenerbahçe – Atiker Konyaspor

Beşiktaş – Demir Grup Sivasspor

PUAN DURUMU

Süper Lig'de kim nasıl şampiyon olur?

Süper Lig'de kim nasıl şampiyon olur? ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe Başakşehir şampiyonluk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.