Sude Burcu Elendi mi? Survivor Sude Burcu Kimdir, Kaç yaşında?

Survivor 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. 24 Mayıs Survivor Kim Elendi sorusu da merak ediliyor. Haftanın 4 eleme adayından biri olan ve ada yaşantısı sezona damga vuran Survivor Sude Burcu bu akşam adaya vedaya hazırlanıyor. Peki Survivor Sude Burcu kimdir, kaç yaşında? Sude Burcu elendi mi? Detaylar haberimizde...

Her Eleme Konseyi Bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de bu akşama eleme konseyi toplanıyor. 24 Mayıs elenen isim Survivor kim elendi sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası belirlenen 4 eleme adayından biri bu akşam Survivor şampiyonu olma hayallerine veda ediyor.

Survivor Sude Burcu Elendi mi sorusu da yanıtını buldu. Eleme potasına giren Berkan Karabulut, Hikmet Tuğsuz, Sude Burcu ve Ayşe Yüksel arasından bir yarışmacı bu akşam Survivor'a veda ediyor. Oynanacak ödül oyunu sonrası toplanacak konseyde elenen isim açıklanacak.

SUDE BURCU ELENDİ Mİ?

Survivor kim elendi sorusu yanıtını buldu. Elenen isim Sude Burcu oldu. Bu sonuçlar birlikte Ünlüler takımı bir kişi eksildi.

Sude Burcu Elendi mi? Survivor Sude Burcu Kimdir, Kaç yaşında?

Sude Burcu kimdir?

Tekvandocu olan Sude Burcu 11 Mayıs 1996 doğumludur. Babası futbol antrenörü annesi ise pilates eğitmenidir. Diğer iki kız kardeşi de kendisi gibi tekvandocu olan Sude Burcu hala İzmir Büyükseşhir Belediyesi'nde spor hayatına devam ediyor.

1.66 boyunda ve 57 kilo olan sporcunun, 2 kez Avrupa 3'lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu bulunuyor.

Sude Burcu Elendi mi? Survivor Sude Burcu Kimdir, Kaç yaşında? ile ilgili etiketler sude burcu elendi mi sude burcu kimdir survivor sude elendi mi survivor sude kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.