Sucuk yerken iki kez düşüneceksiniz: "Yıkaması böyleyse üretimi nasıldır?" dedirten görüntüler

Bursa'da bir oto yıkama alanına gelen ve kapısı açılarak ticari aracın içindeki sucukların yıkandığı görüntüler büyük tepki topladı.

Bursa'da çekilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Her geçen gün halk sağlığını hiçe sayanlarla ilgili skandal görüntüler karşımıza çıkmaya devam ediyor.

OTO YIKAMADA SUCUK YIKADILAR

Bursa'da bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama alanında bulunan bir minibüs, yan kapıısını açtı ve şahıslar bu aracın içerisinde bulunsan sucukların üzerine su püskürterek sucukları yıkadı.

Görüntüler o sırada benzilikte bulunan başka bir araçtaki sürücü tarafından çekildi ve sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülere sosyal medyada büyük tepki gelirken, "Yıkaması böyleyse üretimi nasıldır?" yorumları yapıldı.

Sucuk yerken iki kez düşüneceksiniz: "Yıkaması böyleyse üretimi nasıldır?" dedirten görüntüler

SUCUKLAR EL KOYULDU

Görüntüler sosyal medyada, paylaşılınca Bursa İl Tarım Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri harekete geçti.

Görüntülerdeki benzin istasyonunun güvenlik kamera kayıtlarından sucukların yıkandığı panelvan minibüsün 16 AEV 265 plakalı olduğunu belirleyen jandarma ekipleri araç sahibi İ.Y.(48) isimli kadına ulaştı. İ.Y.' nin aracı eşi Hüseyin Y. (55) ile Fatih M.(35)'nin kullandığını söylemesi üzerine jandarma ekipleri kısa sürede 2 şahsı yakaladı. İnsan sağlığını tehlikeye sokacak şekilde sucuk yıkama yaptıkları tespit edilen 2 şahıs ile birlikte sucukların halen içerisinde olduğu panelvan minibüs jandarma karakoluna götürüldü. El konulan 70 kilo sucuğun Bursa Tarım İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edeceği belirtildi.

İfade vermesi için Jandarma karakoluna getirilen şüpheliler hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından tahkikat başlatıldığı bildirildi. Şahıslara Türk Ceza Kanunu'nun 186. maddesi uyarınca işlem yapılacağı kaydedildi. Tarım İl Müdürlüğü ekiplerinin de sucukların etiketsiz olması sebebiyle idari para cezası uygulayacağı belirtildi.

Sucuk yerken iki kez düşüneceksiniz: "Yıkaması böyleyse üretimi nasıldır?" dedirten görüntüler ile ilgili etiketler Bursa Gıda Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.