SuchApp nedir? Neler yapılabilir?

Vatandaşlar çeşitli uygulamalar ile iletişim sağlıyor. Kimi zaman mesaj yolu kimi zaman ise sesli ve görüntülü konuşma içeren uygulamalar ile iletişim kuruyorlar. Teknolojinin gelişmesi ile beraber her geçen gün çeşitli uygulamalarda hayatımıza girmeye devam ediyor. Aynı zamanda hayatımızda olan uygulamalar ise güncellemeler ile kolaylık sağlıyorlar. Yeni bir mesajlaşma uygulaması Türkiye'ye giriyor. Çok kanallı mesajlaşma platformu SuchApp gelmesi beklenirken herkes araştırmaya başladı. Peki SuchApp nedir? Neler yapılabilir? Nasıl kullanılır?

Teknolojik gelişmelerin yaşanması ile iletişim kurma gün geçtikçe daha kolaylaşıyor. Çeşitli uygulamalar ile sevdikleriniz istediğiniz zaman iletişim kurma fırsatı yakalanabiliyor. Türki'ye yeni bir uygulama daha girmeye hazırlanıyor. 4K yayınlı görüntü, özelliği ile dikkat çeken SuchApp girmesi bekleniyor. Aynı zamanda herkes tarafından merakla araştırılıyor. SuchApp nedir? Neler yapılabilir? Nasıl kullanılır? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

46

SUCHAPP NEDİR?

Entegre dijital cüzdanda paranın dijital olarak taşınmasına imkân tanıyan SuchApp ile faturalar kolaylıkla ödenirken, finansal varlıklar da sorunsuz bir şekilde yönetiliyor. SuchApp ile herkese ve her yere para gönderimi yapılabiliyor.

SuchApp; 4K yayınlı görüntü, ayrıntılı güvenlik, etkin topluluk, iş görüşmeleri gibi yeni ve güçlü özellikleri ile dikkat çekiyor. SuchApp, dünyanın ilk 5G mesajlaşma sistemini oluşturmak için kurumsal düzeyde blockchain ekonomisi üzerine kurulmuş bir sosyal ağ gücü ile birleştiriyor.

SuchApp platformunda; dijital para ekosisteminde kullanıcılar SPSkoin altında birleşecek.

Bu token'in tüm büyük para birimleriyle takas edilebilecek ve ödeme yapma noktasında ulusal kurlara alternatif olacak.

SushApp'ın dijital paraların tüm dünyada yaygın halde kullanılmasında itici güce dönüşecek. Kullanıcılar, SuchApp ile kolayca satın alma işlemi yapabilecek ve sadakat ödülü olarak SPSkoin'i kazanabilecek.

SUCHAPP İLE NELER SAĞLAYACAK?

Canlı yayın paylaşımı; Dört kişiye kadar görüntülü sohbet; Tam fonksiyonlu ticari mesajlaşma; Pazarlama; Müşteri sadakat programları; Canlı filtreleme ve görüntü düzeltme; Dijital cüzdan ve dijital para; Dijital parayı yönetebilmek için ayrıcalıklı debit/gift kartları; Binden fazla etiket.

TEKNOLOJİ

Teknoloji mal veya hizmetlerin üretiminde veya buna yönelik amaçların gerçekleştirilmesinde kullanılan beceriler, yöntemler, işlemler, tekniklerin derlenmesi veya bilimsel araştırmalardır. Teknoloji teknikler, süreçler vb. bilgiler olabileceği gibi makineler, bilgisayarlar, çeşitli cihazlar ya da fabrikalarda yerleşik olarak bulunabilir. Bunun gibi şeyleri bir birey ayrıntılı bilgi olmadan çalıştırabilir.

Teknoloji doğal kaynakların basit bir araç olarak insanlar tarafından kullanılmasıyla başladı. Tarihöncesinde yangının nasıl kontrol altına alınacağının keşfedilmesi, Neolitik Devrimde hazır yiyecek kaynaklarının artırılması amacıyla üretimde kullanılan teknikler ile araçlar ve insanların seyahat etmelerinin yanı sıra çevrelerini kontrol edebilmesi için tekerleğin icadı bir teknolojidir. Tarih boyunca matbaa ve basım konusundaki gelişmeler, telefon ve internet insanların küresel ölçekte serbest bir şekilde iletişime geçmelerini, etkileşmelerini sağladı. Askerî teknolojinin sürekli ilerlemesi, cop gibi basit silahların yanı sıra yıkıcı gücü büyük nükleer silahlar gibi teknolojilerin gelişmesini de sağladı.

Teknolojinin bunlar ile birlikte daha birçok etkisi bulunmaktadır. Teknoloji günümüz küresel ekonomisi dahil olmak üzere ekonomilerin çok daha gelişmesine ve göze çarpan eğlence sınıfının yükselişine de yardımcı oldu. Birçok teknolojik süreç ile birlikte istenmeyen yan ürünler nedeniyle, çevre kirliliği olarak da bilinen Dünya'nın doğal çevre zararları oluştu. Doğal kaynaklar tükenmeye başladı. Teknolojinin çeşitli uygulamaları, toplumda genellikle yeni etik sorunların oluşmasına neden oldu. Bazı değerlerini ise etkiledi. Örneğin aslında geleneksel olarak yalnızca makine için belirtilen verimlilik kavramında bir artış meydana geldi ve bu insan verimliliği açısından da aynı anlamda kullanılır oldu.

MESAJ

Mesaj, alıcıların bazılarına alıcı veya grup tarafından tüketilmek üzere kaynak tarafından tasarlanan bir iletişim ayrık birimidir. Bir mesaj kurye, telgraf, güvercini ve elektronik otobüs dahil olmak üzere çeşitli yollarla, tarafından teslim edilebilir.

Bir mesaj bir yayının içerik olabilir. Mesajların etkileşimli bir değişim bir konuşma oluşturur.

Bir mesajın bir örneği bir kamu kurumu tarafından yayımlanan kısa bir rapor veya ifadedir bir tebliğ.

İLETİŞİM

İletişim, iletilmek istenen bilginin hem gönderici hem de alıcı tarafından anlaşıldığı ortamda bilginin bir göndericiden bir alıcıya aktarılma sürecidir. Organizmaların çeşitli yöntemlerle bilgi alışverişi yapmalarına olanak tanıyan bir süreçtir. İletişim tüm tarafların üzerinden bilgi alışverişi yapılacak ortak bir dili anlamalarına ihtiyaç duyar.

Belirli mesajların kodlanarak bir kanal aracılığıyla bir kaynaktan bir hedefe/alıcıya aktarılması süreci. Örneğin bir konuşmacı (kaynak) ortak bir dil aracılığıyla (örn. Türkçe) kodladığı belirli kelimeleri (mesaj/ileti) ses dalgaları ve hava yoluyla (kanal) dinleyiciye/alımlayıcı (hedef) aktarır. Bu süreçte geribildirim hedefleniyorsa, iletiyi gönderen başad kaynak, hedef/alımlayıcı ise sonat kaynak olarak tanımlanırlar.

İLETİŞİMİN ÖGELERİ

İletişimi açıklamak için altı temel öge kullanılır:

Kaynak (Gönderici)
Alıcı (Hedef)
İleti (Mesaj)
Bağlam (Ortam)
Dönüt (Geri bildirim)
Kanal (Gönderme biçimi)
Gönderici, duygu düşünce ve isteğin aktarılmasında sözü söyleyen kişi veya topluluklara denir. Alıcı, iletilen sözü alan kişiye veya topluluğa denir. Aynı şekilde ileti, gönderici ile alıcı arasında aktarılmakta olan duygu, düşünce ya da isteğe denmektedir. Bu temel iletişimin gerçekleştiği ortama kanal; gönderici ile alıcı arasındaki iletinin gönderilme şekline yani gönderilen iletinin alıcı tarafından doğru algılanabilmesine bağlam denmektedir. Eğer varsa iletiye verilen her türlü yanıt da dönüt olarak adlandırılmaktadır. Eğer sistemde bir tür şifreleme söz konusuysa ve konuşan iki kişinin birbirini anladığı seslerden oluşan ve belli kuralları olan her doğal dile de kod denir..

İletişim haberleşme olarak kullanılır.

SuchApp nedir? Neler yapılabilir? ile ilgili etiketler suchapp nedir neler yapılır nasıl kullanılır
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.