Şu An 75 Ülkede En Çok İzlenen Netflix Dizisi: Dahmer! Dahmer'in Konusu Tüylerinizi Ürpertecek!

Dizi arayışındaysanız size çok sağlam bir dizi önerisiyle geldik: Dahmer! Şu an 75 ülkeden en çok izlenen Netflix dizisi olan Dahmer'in konusu ise tüyler ürpertiyor. Amerikalı ünlü seri katil Jeffrey Dahmer'in hayatını konu alan Dahmer'in başrolünde ise tanıdık bir isim var. American Horror Story'den tanıdığımı Evan Peters. Peki Dahmer'in konusu ne?

Dahmer, Netflix'in şu an en çok izlenen dizilerinin başında geliyor. 10 bölümlük bu mini dizi tüm dünyada yankı uyandırdı. Dizi arayışındaysanız Dahmer kısa bölümleriyle sizi esir alabilir. Ünlü seri katil Jeffrey Dahmer'in hayatını konu alan Dahmer'in detaylarını SuperHaber olarak sizler için hazırladık. Şu An 75 Ülkede En Çok İzlenen Netflix Dizisi: Dahmer! Dahmer'in Konusu Tüylerinizi Ürpertecek!

Bu dizi Amerikan'nın en ünlü seri katillerinden biri olan Jeffrey Dahmer'in hikayesini konu alıyor. Öyle ki kurbanlarını öldürdükten sonra tecavüz eden sonrasında vücutlarından bir parça saklayan bir katil Dahmer.

DAHMER'İN KONUSU NEDİR?

21 Mayıs 1960'da Milwaukee'de doğan Jeffrey Dahmer'in hayatının dönüm noktası erkek kardeşininin doğduğu güne rastlar. Kardeşinin doğumuyla iyice içine kapanan Dahmer, lise mezuniyetinden 3 hafta sonra ilk cinayetini işlemiştir. Tabi devamı da gelmiştir.

Jeffrey Dahmer'in korkunçluğunu şöyle anlatalım: Cinayeti işliyor, tecavüz ediyor ve daha sonra mideye indirmek için kurbanlarının vücutlarından parça parça et kopartıyor.

Şu An 75 Ülkede En Çok İzlenen Netflix Dizisi: Dahmer! Dahmer'in Konusu Tüylerinizi Ürpertecek!

İşte Netflix bu ünlü seri katilin hayatını konu alan Dahmer dizisini yayınladı. 10 bölümlük bu mini dizi, arayış içerisinde olanlara tavsiye edeceğimiz harika ve gergin bir yapım.

Dahmer'in başrolünde ise American Horror Story'den tanıdığımı Evan Peters yer alıyor.

Şu An 75 Ülkede En Çok İzlenen Netflix Dizisi: Dahmer! Dahmer'in Konusu Tüylerinizi Ürpertecek! ile ilgili etiketler Netflix dahmer dahmer konusu evan peters jeffrey dahmer hayatı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.