Stranger Things 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

Stranger Things 5. sezon için geri sayım başladı. Netflix platformunun en çok beğenilen ve izlenen yapımları arasında yer alan Stranger Things, 4. sezon 2. kısım ile sevenleriyle buluştu. 6 senedir yayın hayatına aralıksız devam eden gençlik dizisi Stranger Things için 5. sezon şimdiden merak edilir oldu.

Stranger Things 5. sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Hem bilimkurgu hem de gençlik türünde bir yapım olan Stranger Things, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanırken ilgi görmeye de devam etmekte. 5. sezonunda final yapması beklenen Stranger Things dizisi için yeni sinyallerde hayranlarını merak ettirmekte.

Senarist ve yönetmen olarak dizinin yapı taşlarından birisi olan Duffer Kardeşler'in üstlendiği ABD yapımı Stranger Things dizisi, Netflix platformunun en çok izlenen yapımları arasında yer almaktadır. 2016 senesinden bu yana aralıksız olarak yayınlanan dizi son olarak 4. sezon 2. kısım ile sevenlerinin karşısına çıktı.

Stranger Things 5. sezon

Stranger Things 5. sezon ne zaman Netflix'de yayınlanacak?

Stranger Things 5. sezon yayın tarihi için Duffer Kardeşler'den henüz net bir açıklama yapılmadı. Stranger Things'in yaratıcıları konumunda olan Matt ve Ross Duffer, daha öncesinde dizinin 5. sezonla birlikte final yapacağını açıklamışlardı.

Stranger Things'in 4. sezon 1. kısmı 27 Mayıs, 2. kısmı ise 1 Temmuz tarihinden itibaren Netflix platformunda yayınlanmıştı.

Stranger Things 5. sezon ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Netflix stranger things
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.