Sterling K. Brown kimdir? Kaç yaşında? Sterling K. Brown filmleri...

2024 Oscar adayları açıklandı! En iyi yardımcı erkek oyuncu adaylarından biri de American Fiction ile Sterling K. Brown oldu. Bu çerçevede, Sterling K. Brown'un yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Sterling K. Brown kimdir? Kaç yaşında? Sterling K. Brown filmleri...

Sterling K. Brown, 5 Nisan 1976 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde doğan bir Amerikalı aktördür. En çok, televizyon dizisi "This Is Us"da canlandırdığı Randall Pearson karakteriyle tanınır. Bu performansı, Brown'a birçok ödül kazandırdı, aralarında bir Primetime Emmy Ödülü ve bir Screen Actors Guild Ödülü de bulunmaktadır.

Sterling K. Brown ayrıca "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson" dizisindeki Christopher Darden rolüyle de dikkat çekti ve bu performansıyla bir Primetime Emmy Ödülü kazandı. Ayrıca, "Black Panther" gibi büyük bütçeli filmlerde de rol aldı. Brown, hem televizyon hem de sinema dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan bir oyuncudur.

Amerikalı oyuncu Sterling K. Brown, halen büyük beğeni toplayan NBC dizisi "This Is Us"ta Randall Pearson karakterini canlandırıyor. Bu rol, Brown'a ikinci Emmy ödülünü kazandırdı ve 2017'de Drama Serisinde En İyi Erkek Oyuncu dalında ilk Altın Küre ödülünü kazanmasını sağladı.

Sterling K. Brown kimdir? Kaç yaşında? Sterling K. Brown filmleri... ile ilgili etiketler Sterling K. Brown Oscar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.