Steam çöktü mü? Steam'e erişim sağlanamıyor!

Dünyanın en büyük dijital oyun mağazası Steam'e erişim sorunu yaşanıyor. Oyuncular, platforma erişim sağlanamadığına dair şikayetlerde bulunmaya başladı ve internet üzerinde 'Steam çöktü mü?' şeklinde aramalar yapılmaya başlandı. İşte detaylar...

Bugün saat 22.20 itibarıyla Steam'e erişim konusunda ciddi şikayetler ortaya çıktı. Oyuncular, masaüstü programı üzerinden platforma bağlanmakta zorluk yaşadıklarını bildiriyor. Downdetector adlı çevrim içi platformun gerçek zamanlı bilgilerine göre, Steam'e Türkiye ve dünya genelinde yaygın erişim sorunları yaşanıyor.

Steam çöktü mü? Steam'e erişim sağlanamıyor!

STEAM ÇÖKTÜ MÜ?

Downdetector adlı çevrim içi platform, web siteleri ve hizmetlerin durumu hakkında anlık bilgi sağlamaktadır. Bu kaynağa göre, hem Türkiye'de hem de dünya genelinde Steam'e erişim sorunları yaşanıyor. Dijital oyun mağazasının bu sorunu kısa sürede çözmesi beklenmektedir.

Steam çöktü mü? Steam'e erişim sağlanamıyor! ile ilgili etiketler Steam
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.