Star TV'nin yeni programı Patlat Kazan'ın formatı ne? Büyük ödül ne kadar? Patlat Kazan'ı kim sunacak?

Star TV'de ilk kez yayınlanacak olan Patlat Kazan programı formatı ve büyük ödülüyle merak konusu oldu. Peki Star TV'nin yeni programı Patlat Kazan'ın formatı ne, büyük ödül ne kadar? Patlat Kazan'ı kim sunacak? İşte Star TV'nin yeni programı Patlat Kazan hakkında merak edilen detaylar...

Patlat Kazan, 17 Temmuz günü Star TV'de seyircilerin karşısına çıkacak. Yeni program sunucusu ve ödülüyle merak ediliyor. Peki Patlat Kazan'ın formatı ne, büyük ödül ne kadar? Patlat Kazan'ı kim sunacak? İşte Star TV'nin yeni programı Patlat Kazan hakkında merak edilen detaylar...

PATLAT KAZANIN BÜYÜK ÖDÜLÜ NE KADAR

Star TV'nin yeni programı "Patlat Kazan", Star TV'de bu akşam (17 Temmuz) itibarıyla başlıyor. Programda yarışmacılar sadece balonları patlatarak 1 milyon TL'lik ödül için yarışacaklar. Bu heyecan dolu yarışma, seyircilere sıradışı bir eğlence deneyimi sunmayı amaçlıyor.

PATLAT KAZAN'IN SUNUCUSU KİM?

Patlat Kazan programının sunucusu Cemal Can Canseven'dir.

Star TV'nin yeni programı Patlat Kazan'ın formatı ne? Büyük ödül ne kadar? Patlat Kazan'ı kim sunacak?

Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995 tarihinde İzmir Foça'da doğmuş ve televizyonculuk, model, DJ ve şarkıcılık gibi farklı alanlarda başarılı bir kariyere sahip olmuş genç bir yetenektir. Ailesinin baba tarafı Selanik göçmeni, anne tarafı ise Rizelidir.

Eğitim hayatına İzmir'de başlayan Canseven, liseyi tamamladıktan sonra 2013 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi bölümünü kazanarak İstanbul'a yerleşti. Üniversite yıllarında modellik yapmaya başladı ve aynı zamanda DJ Academy'de de eğitim alarak DJ'lik kariyerine adım attı.

Televizyonculuk kariyerine Cappy ve Cornetto reklamlarıyla başlayan Cemal Can Canseven, 2020 yılında "Survivor Türkiye" yarışmasına katılarak geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı. Yarışmayı kazanarak şampiyon olan Canseven, bu süreçte sosyal medyada hızla popülerlik kazandı ve takipçi sayısı hızla arttı.

Yarışmadan sonra birçok teklif alan Cemal Can Canseven, televizyon sunuculuğunun yanı sıra modellik ve influencerlık kariyerine de devam etti. Birçok derginin kapak konuğu olarak yer aldı ve dünya çapında ünlü markalarla işbirlikleri gerçekleştirdi.

Cemal Can Canseven, oyunculuk kariyerine de başarılı bir giriş yaptı. 2021 yılında dijital platform Exxen'in ilk dizilerinden olan "İşte Bu Benim Masalım" dizisinde başrolü üstlendi ve oyunculuk yeteneğini sergiledi.

Müzik kariyerine de odaklanan Canseven, "Kahraman" isimli teklisiyle müzik dünyasına adım attı ve büyük bir başarı elde etti. Şarkısı listelerde üst sıralara yükseldi ve klibi büyük izlenme rakamlarına ulaştı.

PATLAT KAZAN'IN FORMATI NE?

"Patlat Kazan" formatı oldukça ilgi çekici ve farklı bir yapıya sahip. Programda 22 yarışmacı hem yarışacak hem de birbirine kenetlenecekler. Her yarışmacı, balonları patlatarak para ödülleri kazanmaya çalışacak ve hayallerine bir adım daha yaklaşma şansı elde edecek. Yarışmacılar, sadece içgüdülerine ve şanslarına güvenerek büyük bir ödül kazanma fırsatı yakalayacaklar.

"Patlat Kazan" programı haftada iki gün ekrana gelecek. İzleyiciler, Cemal Can Canseven'in başarılı sunumu eşliğinde eğlenceli ve heyecan dolu anlar yaşayacaklar. Program, alışılmış yarışma formatlarının dışında, yenilikçi ve ilginç bir şekilde tasarlanmış olmasıyla dikkat çekiyor.

17 Temmuz Pazartesi akşamı başlayacak olan "Patlat Kazan", televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu sıradışı yarışmayı takip edenler, balonları patlatan yarışmacıların kazanma heyecanına tanık olacak ve kendi şanslarını deneme fırsatı bulacaklar.

Star TV'nin yeni programı Patlat Kazan'ın formatı ne? Büyük ödül ne kadar? Patlat Kazan'ı kim sunacak? ile ilgili etiketler Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.