Spiker Afşin Yurdakul'un mikrofonu açık kaldı: Stüdyoda sprey var mı?

Habertürk muhabiri Çetiner Çetin'in banttan yayınlanan röportajı sırasında, stüdyodaki sesler bir anda ekrana yansıdı. Stüdyo sesi açık kalınca, spiker Afşin Yurdakul'un önce hapşırma sesi, daha sonra "Stüdyoda sprey var mı? Kalkmış saç telleri var da." dediği duyuldu.

Geçtiğimiz gün HaberTürk ekranlarındaki bir canlı yayında mikrofon kazası yaşandı. Yayın akışında önce Ukrayna'daki savaş muhabiri Çetiner Çetin'in röportajı verildi.

MİKROFONUN SESİ AÇIK KALDI

Banttan verilen röportaj sırasında ise ilginç bir olay meydana geldi. Stüdyoda canlı yayını sürdüren spiker Afşin Yurdakul'un mikrofonu açık kaldı.

"STÜDYODA SPREY VAR MI?"

Röportaj ekrandayken, Yurdakul'un ekibiyle olan özel konuşmaları ekran başındaki izleyiciler tarafından duyuldu. Yurdakul, bu sürede "Kaç dakikası var röportajın? Sen hesapla bana söyle istersen… Stüdyoda sprey var mı? Kalkmış saç telleri var da." gibi cümleler kurdu. Stüdyodaki seslerin ekrana yansıması dakikalarca sürdü.

Spiker Afşin Yurdakul'un mikrofonu açık kaldı: Stüdyoda sprey var mı? ile ilgili etiketler Habertürk canlı yayın afşin yurdakul spiker
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.