Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı

Sözcü yazarı Özlem Gürses daha önce Fazilet durağı ve Selman Öğüt hakkında attığı yalanlarla gündem olmuştu. Bu kez de Çin'e doğru yola çıkan ilk ihracat trenini diline doladı. Bilindiği gibi tren uğurlama töreninin ardından Halkalı gümrüğüne gitmiş burada gümrüğe ilişkin işlemler ile birlikte Çin'den gelen son dakika talepleri yerine getirilmişti. Ancak Özlem Gürses bu gerçeği bildiği halde yine yalana sarıldı ve trenin Halkalı'da kaldığını iddia etti. TCDD ise bu yalanı bir video ile yanıtladı

Marmaray Tüneli'nin inşaası sadece İstanbul'un iki yakasını bir araya getirmekle kalmamış, aynı zamanda Avrupa'nın en batısından Asya'nın en doğusuna trenle ulaşma imkanı vermişti.

Bu çerçevede oluşturulan Türkiye-Çin İhracat Treni geçtiğimiz hafta İstanbul'dan törenle uğurlandı.

Tren törenin ardından gümrük işlemleri ile Çin'in son anda talep ettiği bazı şeylerin yüklenmesi için Halkalı Gümrüğü'ne geri döndü.

İşlemlerin yapılmasının ardından da yola çıktı.

2 kıta, 2 deniz ve 5 ülke geçerek yükünü 12 günde Çin’e ulaştırması planlanan tren bugün akşam saatlerinde Sivas’ın Bostankaya istasyonuna ulaştı.

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı - Resim : 3

Ancak müzmin muhalifler bunu görmedi göstermedi.

Onların trene ilişkin olarak gördüğü son şey törenin ardından Halkalı'ya geri dönmesiydi. O kişilerden biri de Sözcü yazarı Özlem Gürses.

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı - Resim : 4

Gürses sosyal medya hesabından trenin törenden sonra Çin'e değil Halkalı'ya gidip orada kaldığını iddia etti. Bir daha da bunu düzeltme gereğini hissetmedi. 

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı - Resim : 5

Trenle ilgili gerçeği bilen sosyal medya kullanıcıları Gürses'e tepki gösterip alaya aldı.

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı - Resim : 6

Daha önce Fazilet Durağı ve Selman Öğüt yalanlarında gerçek ortaya çıktığında bir özür bile dilemeyen Gürses'le ilgili bazı paylaşımlar şöyle

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı - Resim : 7

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı - Resim : 8

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı - Resim : 9

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı - Resim : 10

Fazilet Durağından organize yolcu bindi yalanı atan da Özlem Gürses'ti. Selman Öğüt yabancı dil bilmediği için kural değişikliği yapıldı iddiasını ortaya atan da. Üstelik her iki iddia için onun ağzından bir özür duyan olmadı. 

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı - Resim : 11

Sözcü yazarı Özlem Gürses'e tepki yağdı ile ilgili etiketler Sözcü TCDD Türkiye Çin özlem gürses ihracat treni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.