Sözcü gazetesi hedef mi saptırıyor? Çataklı'dan tepki gecikmedi

Sözcü gazetesi Taksim'de gerçekleşen bombalı saldırının ardından hedef saptırmaya çalıştı. İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı'dan o skandal habere cevap gecikmedi.

Sözcü, PKK'nın İstiklal'deki kanlı bombalı saldırısında hedef saptırmaya çalıştı. İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı kelime oyunu içeren ve yanlış yönlendiren haberi düzeltti.

PKK'YI MI AKLIYOR?

Çataklı, geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen bombalı saldırı talimatının nereden geldiğiyle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Mersin'deki de İstiklal Caddesi'ndeki saldırı da Münbiç'ten oldu" açıklamasını provoke eden haberin ardından ilgili açıklama yaptı.

 

Sözcü gazetesi hedef mi saptırıyor? Çataklı'dan tepki gecikmedi

Gazete, "Bombalı saldırı talimatının lokasyonu yine değişti… Süleyman Soylu bu kez de ‘Münbiç’ dedi!" başlıklı skandal haberiyle Bakan Soylu'nun 14 Kasım'da gece saatlerinde yaptığı, "Eylemin talimatının Kobani'den geldiği konusunda bir değerlendirmemiz var." sözlerini çarpıttı.

Sözcü gazetesi hedef mi saptırıyor? Çataklı'dan tepki gecikmedi ile ilgili etiketler İsmail Çataklı Sözcü bomba
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.