Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak?

Star TV'de yayınlanan Söz dizisine taze kan geldi. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin bayrol oyuncularından Deniz Baysal, Söz dizisinin kadrosuna katıldı. Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? Dizi ve yeni karakter hakkındaki bilgiler haberimizde...

Star TV'nin başarılı dizisi Söz'e yeni bir isim katıldı. Geçen sezon final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki performansıyla milyonları kendine hayran eden Deniz Baysal, Söz dizisinin kadrosuna katıldı. Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? Güzel oyuncuyla ilgili bilgiler ve dizinin ayrıntılarını bu haberde bir araya getirdik.

Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak?

SÖZ DİZİSİNİN YENİ OYUNCUSU
Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği 'SÖZ'ün oyuncu kadrosuna, yeni sezonda sürpriz bir isim dahil oldu.

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ‘Söz’de, ünlü oyuncu Deniz Baysal seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘Söz’de, Deniz Baysal sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? - Resim : 2

Korkusuz ve Başarılı Savcı Derya
Son dönemde bir çok başarılı proje ile izleyiciyle buluşan Deniz Baysal 'Söz'de başarılı ve korkusuz genç Cumhuriyet Savcısı Derya karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Baysal’ın hayat vereceği Savcı Derya, üniversiteyi dereceyle bitirdikten sonra, yurtdışındaki masterını yarıda bırakıp savcı olmak için ülkesine dönmüştür.

Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? - Resim : 3

Doğu bölgelerinde görev yapmak için başvurmuş ve terör örgütleriyle girişilen mücadelelerde gösterdiği başarı kariyerinde hızla yükselmesini sağlamıştır. Genç yaşına rağmen, mesleğinin verdiği ağırlıkla, sert, kararlı ama özel hayatında bir o kadar da içtendir. Tecrübesi çok olmasa da suçlu ve masumu bir bakışla ayırt edecek yeteneğe sahiptir. Ülkenin içinde bulunduğu durum ve terör örgütlerinin yürüttüğü hain planlar onu sadece savcı olarak değil, terör mağduru bir vatandaş olarak da sınayacaktır.

Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? - Resim : 4

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı 'Söz', yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında Star TV'de yayınlanacak.

Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? - Resim : 5

DENİZ BAYSAL KİMDİR?
Deniz Baysal, 5 Nisan 1991, İzmir doğumlu Türk oyuncudur.

Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? - Resim : 6


Son ve ortaokul öğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Şu an Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret okumaktadır.

Kariyeri
İlk olarak Derin Sular, Bitmeyen Şarkı, Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı. Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı "Karaca Yılmaz" rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan Beyaz Yalan adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır.

Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? - Resim : 7

Filmografi
TV Dizileri
2011 Bitmeyen Şarkı - Yardımcı Karakter
Derin Sular Nisan Yardımcı Karakter
2012 Babalar ve Evlatlar - Yardımcı Karakter
Kayıp Şehir Şehnaz Yardımcı Karakter
2013 Aşk Ekmek Hayaller Karaca Yılmaz Yardımcı Karakter
2014-2015 Kaçak Gelinler Kainat Gencer Başrol Oyuncusu
2015 Can Bedenden Çıkmayınca Eylem Başrol Oyuncusu
Beyaz Yalan Alara Korel/Melek Yılmaz Başrol Oyuncusu
2016 Sevda Kuşun Kanadında Tümay Erbay Başrol Oyuncusu
Sol Şerit Yasemin Başrol Oyuncusu / Sinema
Rüzgarın Kalbi Zeynep Başrol Oyuncusu
2017-2018 Fazilet Hanım ve Kızları Hazan Çamkıran Başrol Oyuncusu

Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? - Resim : 8

Müzik Klibi
2017 "Kolpa" Tasma

 

 

SÖZ
Söz, Star Tv'de yayınlanan ve yapımcılığını TIMS&B'nin üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı, başrollerini Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Nihat Altınkaya, Çağan Atakan Arslan ve Meriç Aral'ın paylaştıkları televizyon dizisi

Tolga Sarıtaş, Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu rolünde Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

Mehmet Özgür, Agah Karasu rolünde: Dizideki adı Hamit Karasudur, MİT ajanıdır ve aynı zamanda Yavuz Karasunun babasıdır.

Aybüke Pusat, Bahar Kutlu rolünde: Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.

Meriç Aral, Eylem Mercier rolünde Annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir İnternet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.Fethi Sebastian'ı vurmaya çalışan Eylem'i vurmuştu, onu hastaneye kaldırırlar ama kız ameliyattan çıkmaz, ölür Fethi çok üzülür.

Nihat Altınkaya, Yarbay Erdem Korkmaz rolünde: En son ve en kritik kararları vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayatı için herkesi karşısına almaya hazırdır. Disiplinlidir, katıdır, kuralcıdır. Bütün bunlarla beraber de çok babacandır. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrıca civardaki köylülerle ilişkileri de çok iyidir.

Serhat Kılıç, Çolak rolünde: Terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz olduğu kadar acımasız ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Üsteğmen Yavuz’la da kişisel bir hesabı var.

 

Söz dizisinin yeni oyuncusu Deniz Baysal kimdir? Hangi rolde oynayacak? ile ilgili etiketler Deniz Baysal söz dizisi yeni oyuncusu kimdir hangi rolde oynayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.