Soygun filmi konusu nedir? Soygun filmi oyuncuları ve kadrosu

Soygun filmini Ben Safdie ile Joshua Safdie'nin yönetmiştir. Filmin senaryosunu Ronald Bronstein ile Joshua Safdie kaleme alarak filmin oyuncu kadrosunda ise Robert Pattinson, Jennifer Jason Leigh gibi ünlü isimler yer almaktadır. Bu film günümüzde de izlenmeye devam etmektedir. Bu filmi ilk defa izleyecek olanlar için Soygun filmi konusu nedir? Soygun filmi oyuncuları ve kadrosu hakkında bilgileri hazırladık.

20 Ekim 2017 yılında vizyona giren gerilim ve polisiye film türü olan Soygun filmi televizyon ekranlarında yayınlanmaktadır. ABD filmi olan Soygun filmi başarısı ve macera dolu konusuyla dikkat çekmektedir. Soygun filmi konusu nedir? Soygun filmi oyuncuları ve kadrosu merak edilenler için detayları hazırladık.

SOYGUN FİLMİ KONUSU

Connie ve Nick adında iki karakterle olaylar başlar. Bu iki isim acemi bir soygun işine girişirler. Bir banka soymaya karar veren Connie ve Nick acemilikleri yüzünden işi beceremezler. Nick yakalanır ve hapishaneye düşer. Connie kardeşini hapishaneden kurtarmak için planlar yapmaya başlar. En son arkadaşı olan Corey'den yardım ister. Kefaret parası bulabilmek için tefecilere giderler ama burada işler daha da sarpasaracaktır. Bir anda kendilerini zamana karşı kovalamaca içerisinde bulurlar.

SOYGUN FİLMİ OYUNCULARI

Robert Pattinson
Rolü : Connie Nikas

Benny Safdie
Rolü : Nick Nikas

Buddy Duress
Rolü : Ray

Taliah Webster
Rolü : Crystal

Jennifer Jason Leigh
Rolü : Corey

Barkhad Abdi
Rolü : Dash

Rose Gregorio
Rolü : Loren

Cliff Moylan
Rolü : Officer

Soygun filmi konusu nedir? Soygun filmi oyuncuları ve kadrosu ile ilgili etiketler Soygun