Sosyal medyanın yeni fobisi: Balıkçılık yapan örümcek...

Sosyal medyada endişe verici bu görüntüler, dev bir balıkçı örümceğinin oldukça büyük avını görünürde hiçbir yem, olta takımı veya olta olmadan yakaladığını göstermesiyle gün yüzüne çıktı.

Instagram'da ortaya çıkan görüntülerde bir örümceğin sekiz bacağıyla çaresiz bir balığı yakalamayı başardığı büyüleyici anı gösteriyor.

Sığ suda iki kayanın arasında su üstünde duran dev balıkçı örümceği, balıkları yakalamak için hazır bir şekilde durmasıyla görülebiliyor.

Örümceğin bacaklarının kuru kalmasını sağlayan hidrofobik tüylerle kaplı olması nedeniyle su üzerinde batmadan durarak balık gibi yiyecekleri yakalayabiliyor.

Sosyal medyada yayılan video, o zamandan beri, doğanın tuhaf fenomeni karşısında şaşkına dönen izleyicilerden gelen düzinelerce yorumla birlikte yayılmaya devam ediyor. 

Bir kullanıcı balığın durumuna üzülerek şu yorumu yaptı: "Zavallı balık, bir örümcek yemi olmak için doğup büyüdü."

Bir başka kullanıcı ise şu yorumla dikkat çekti: "Saatlerce balık tuttuğunuzu ve ardından bu dev örümceğin balığı yer bir şekilde çıktığını düşünün..."

Sosyal medyanın yeni fobisi: Balıkçılık yapan örümcek... ile ilgili etiketler Örümcek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.