Sosyal medyada Mehmet Büyükekşi infiali! İstifa haberleri gündeme düştü, anında açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa ettiği yönünde sosyal medyada yayılan haberlere jet yalanlama geldi. Bir takım sosyal medya hesaplarının dolaşıma soktuğu ve bir anda yayılan haberlere Mehmet Büyükekşi'den sert bir yanıt geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda sıcak saatler yaşanıyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevi bırakacağı iddia edildi. TFF cephesi iddiaları yalanladı.

TFF'nin açıklamasında, "Başkan Mehmet Büyükekşi'nin istifa edeceği haberleri maksatlı yalan, Başkan ve Yönetim Kurulu görevinin başındadır." ifadeleri yer aldı.

"İNSANLAR NEDEN BÖYLE YAPIYOR?"

TFF'nin açıklamasının ardından bir açıklama yapan Mehmet Büyükekşi ise, "TFF, seçimle gelinip seçimle gidilen özerk bir kurum. Görevden alma-verme gibi bir olay yok. Görevimin başındayım. İnsanları anlamıyorum niye böyle yapıyolar? Demek ki iyi niyetimiz fazla geliyor" sözlerini sarf etti.

Sosyal medyada Mehmet Büyükekşi infiali! İstifa haberleri gündeme düştü, anında açıklama geldi ile ilgili etiketler Mehmet Büyükekşi TFF Türkiye Futbol Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.